Lavkarbo vaniljesaus
30 April 2020
Oppdatert 29 August 2023
Skrevet av:
Linda Strand
Dette er en lavkarbo oppskrift på vaniljesaus. Hva er vel ikke bedre enn vaniljesaus til for eksempel eplekake eller sjokoladepudding og gele? Denne varianten holder til 8 porsjoner og kan spises med god samvittighet, spesielt om du går på lavkarbo. Nam!
Oppskrift av Evelina Söderholm
Porsjoner: 8
Tilberedelsestid: 00:10:00
Kalorier: 77
Ingredienser:
- 4 dl fettfri melk
- 4 stk egg
- 1 dl vaniljeproteinpulver
Slik gjør du:
- Visp sammen egg og melk i en kasserolle, bruk ikke stavmikser i en aluminiumskjele, da blir sausen grå. Varm opp på medium varme under omrøring. Når det begynner å ryke fra sauasen, ta av kjelen fra platen og la hvile. Når sausen har kjølt seg ned, visp inn proteinpulver. Server!
Per porsjon
Kalorier :
77,6
Fiber (g) :
0
Proteiner (g) :
8,8
Fett (g) :
3,4
Karbohydrater (g) :
2,9
Sukker (g) :
2,9
Hva syns du om oppskriften?
(0 Anmeldelser)