Lavkarbo tacograteng med crème fraiche og jalapeño. Foto.

Lavkarbo tacograteng med crème fraiche

Du trenger ikke vente til fredag med å spise lavkarbo tacograteng! Dette er en enkel og sunn middag som krydrer enhver ukedag. Og syns du det blir litt i hotteste laget, er det bare å kutte ut jalapeñoen! Hver porsjon gir 671,7 kalorier og 13 g karbohydrater

Oppskrift av Evelina Söderholm 

Porsjoner: 2
Tilberedelsestid: 00:15:00
Kalorier: 672

Ingredienser:

  • 300 g kjøttdeig (14 % fett)
  • 1 ss rapsolje
  • 200 g plommetomater, delte
  • 2 ss tacokrydder (uten sukker)
  • 50 g revet ost
  • ½ jalapeño
  • ½ lime
  • ½ rødløk
  • 1 dl creme fraiche

Slik gjør du:

  1. Sett ovnen på 220 grader
  2. Varm olje i en stekepanne og stek kjøttdeigen. Tilsett tacokrydder og tomater. La det putre i 5 minutter.
  3. Hell kjøttdeigen i en form og topp med revet ost. Gratiner midt i ovnen i 15 minutter.
  4. Skjær rødløk i terninger og del jalapenosen i skiver. Del limen i båter.
  5. Topp den gratinerte kjøttdeigen med grønnsakene og server med creme fraiche.

Per porsjon

Kalorier:
671,7
Fiber:
4,3 g
Proteiner:
37,3 g
Fett:
52,4 g
Karbohydrater:
13 g
Sukker:
6,1 g

Hva syns du om oppskriften?

(0 Anmeldelser)
Totalvurdering

Bestselgere: