Lavkarbo tacograteng med crème fraiche
04 February 2022
Oppdatert 29 August 2023
Skrevet av:
Linda Strand
Du trenger ikke vente til fredag med å spise lavkarbo tacograteng! Dette er en enkel og sunn middag som krydrer enhver ukedag. Og syns du det blir litt i hotteste laget, er det bare å kutte ut jalapeñoen! Hver porsjon gir 671,7 kalorier og 13 g karbohydrater
Oppskrift av Evelina Söderholm
Porsjoner: 2
Tilberedelsestid: 00:15:00
Kalorier: 672
Ingredienser:
- 300 g kjøttdeig (14 % fett)
- 1 ss rapsolje
- 200 g plommetomater, delte
- 2 ss tacokrydder (uten sukker)
- 50 g revet ost
- ½ jalapeño
- ½ lime
- ½ rødløk
- 1 dl creme fraiche
Slik gjør du:
- Sett ovnen på 220 grader
- Varm olje i en stekepanne og stek kjøttdeigen. Tilsett tacokrydder og tomater. La det putre i 5 minutter.
- Hell kjøttdeigen i en form og topp med revet ost. Gratiner midt i ovnen i 15 minutter.
- Skjær rødløk i terninger og del jalapenosen i skiver. Del limen i båter.
- Topp den gratinerte kjøttdeigen med grønnsakene og server med creme fraiche.
Per porsjon
Kalorier:
671,7
Fiber:
4,3 g
Proteiner:
37,3 g
Fett:
52,4 g
Karbohydrater:
13 g
Sukker:
6,1 g
Hva syns du om oppskriften?
(0 Anmeldelser)