Enkel oppskrift på no-bake lavkarbo pai med blåbær. Den er uten gluten, melk og laktose – en vegansk pai med god smak av sommer. Passer perfekt til selskap eller som kveldssnacks. Oppskriften holder til 8 porsjoner og tar kun 30 minutter å tilberede.
Porsjoner: 8
Tilberedelsestid: 00:30:00
Kalorier: 286
Ingredienser:
1 dl mandelmel
150 g hele mandler
40 g kokosolje
2 ss sukrin*
300 g kokosfløte
200 g frosne blåbær
40 g fibersirup gold
2 ts agar agar
Slik gjør du:
Bland mandlene i en kjøkkenmaskin til du har en blanding av mel og biter
Smelt kokosolje, rør sammen mandlene, kokosolje, fibersirup og mandelmel. Trykk ut i en form og sett i kjøleskapet
Hell blåbær, sukrin, agar agar og kokosfløte i en kjele og bland godt. La stå i 2 minutter. Varm deretter opp uten å koke i 2 minutter
Hell blåbærblandingen over bunnen. Sett i kjøleskaper og la hvile i 30 minutter
Dekorer eventuelt med ferske bær
*Karbohydratene i sukrin blir ikke brukt som energi i kroppen
Jeg aksepterer herved at Nutrilett kan sende meg relevante tilbud og informasjon – også i andre kanaler enn Nutriletts egne, og at e-postadressen jeg har oppgitt er min. Opplysningene jeg gir vil ikke bli brukt til annet formål eller utlevert til andre selskap. Jeg kan når som helst avregistrere meg.