Lavkarbo gryterett med kylling og høyt proteininnhold. Gjør den vegansk ved å bytte kyllingen mot soyabiter og velg en vegansk buljongterning. Du kan også bytte vanligris med blomkålris. Oppskriften holder til 4 porsjoner og tar kun 45 minutter å tilberede.
Porsjoner: 4
Tilberedelsestid: 00:45:00
Kalorier: 321
Ingredienser:
3 stk kyllingfileter
1 ss rapsolje
1 stk gul løk
2 hvitløksfedd
1 ss fersk ingefær
1 boks kokosmelk, lett (6,7 %)
1 boks hakkede tomater
2 ss tomatpuré
2 ts curry
1 stk buljongterning, grønnsak
1 ts chilipulver
1 ts salt
0,5 ts svart pepper
Slik gjør du:
Hakk løk og finriv hvitløk og ingefær
Varm oljen i en gryte og stek løken så den knapt får farge. Tilsett hvitløk og ingefær
Tilsett kylling og tomatpuré, stek i noen minutter
Tilsett deretter hakkede tomater, kokosmelk, buljongterning, salt, pepper, curry og chili
Jeg aksepterer herved at Nutrilett kan sende meg relevante tilbud og informasjon – også i andre kanaler enn Nutriletts egne, og at e-postadressen jeg har oppgitt er min. Opplysningene jeg gir vil ikke bli brukt til annet formål eller utlevert til andre selskap. Jeg kan når som helst avregistrere meg.