Det er enkelt å lage granola selv, test ut lavkarbo granola! Denne oppskriften har lavt karbohydratinnhold, samtidig som den er høy på protein. Oppskriften holder til 15 porsjoner, hvor én porsjon er 50 gram.
Porsjoner: 15
Tilberedelsestid: 00:30:00
Kalorier: 227
Ingredienser:
150 g hele mandler
150 g cashewnøtter
65 g gresskarfrø
65 g solsikkefrø
50 g chiafrø
36 g kokosflak
75 g mandelsmør
1 dl vann
4 ts frystørkede bringebær
2 ts sukrin melis
½ ts vaniljesukker
Slik gjør du:
Sett ovnen på 175 grader
Bland mandler og cashewnøtter i en kjøkkenmaskin til du har en blanding med store og små biter. Sett til side
Bland deretter gresskarfrø og solsikkefrø i en kjøkkenmaskin til du har en blanding med store og små biter
I en bolle, bland vaniljesukker, sukrin, vann, mandelsmør og chiafrø til du har en glatt masse. Tilsett deretter nøttene, frøene og kokosen fra kjøkkenmaskinen. Rør om
Trykk ut deigen på et stekebrett med bakepapir. Sett i ovnen i 40 minutter. La hvile
Smul granola kaken med hendene. Tilsett de frystetørkede bringebærene. Oppbevar i en glasskrukke