Dette er en glutenfri, lavkarbohydrat oppskrift på brownie med kjempegod smak og en herlig kremet konsistent. Lavkarbo brownien er laget med mandelmel og det tar kun 20 minutter å lage den! Perfekt til selskap med sine 10 porsjoner – eller om du ønsker å lage noe digg til deg selv!
Porsjoner: 10
Tilberedelsestid: 00:20:00
Kalorier: 151.6
Ingredienser:
1 pakke sorte bønner
5 stk ferske dadler
75 g vegansk margarin (60 %)
3 stk egg
2 krm vaniljepulver
1 dl kakao, fettredusert
0,5 dl mandelmel
0,5 dl stevia*
0,5 dl valnøtter
Slik gjør du:
Sett ovnen på 175 grader
Miks alle ingrediensene, utenom valnøtter, til en deig i en kjøkkenmaskin. Fordel deigen i en liten bakeform ikledd bakepapir. Topp med valnøtter
Stek 20 minutter i ovnen. La den hvile før den deles. Server!
Kan oppbevares noen dager i kjøleskap eller fryses ned
Per porsjon:
Kalorier: 151,6
Fiber (g): 5,2
Proteiner (g): 6,2
Fett (g): 10,5
Karbohydrater (g): 6,2
Sukker (g): 3,2
*Stevia inneholder karbohydrater, men disse tas ikke opp av kroppen
Jeg aksepterer herved at Nutrilett kan sende meg relevante tilbud og informasjon – også i andre kanaler enn Nutriletts egne, og at e-postadressen jeg har oppgitt er min. Opplysningene jeg gir vil ikke bli brukt til annet formål eller utlevert til andre selskap. Jeg kan når som helst avregistrere meg.