Dette er en oppskrift på lavkarbo brød med mandel mel, og høyt innholde av protein! Brødet er naturlig glutenfritt på grunn av mandel melet, og det er enkelt å lage. Oppskriften holder til 7 porsjoner.
Porsjoner: 7
Tilberedelsestid: 00:20:00
Kalorier: 182
Ingredienser:
1,5 dl mandelmel
2 stk egg
1 boks Mager Cottage cheese (250 gram)
0,5 dl solsikkefrø
2 ss margarin, 60 %
2 ss Fiberhusk
2 ts bakepulver
1 ts chiafrø
1 krm salt
Slik gjør du:
Sett ovnen på 200 grader
Bland cottage cheese og egg til en slett deig. Rør sammen alle de tørre ingrediensene og smelt margarinet. Plasser alt i en kjøkkenmaskin og kjør til alt har blandet seg
La stå i 2 minutter så deigen får hevet noe
Fordel deigen i 7 boller og rull til rundstykker. Skyll hendene i vann så det blir enklere å rulle
Strø over chiafrø og sett midt i ovnen, stek i 20 minutter