
Lavkarbo blomkålris med pølse
Dette er en enkel oppskrift på lavkarbo blomkålris med pølse som er rask å lage i hverdagen. Her bør du velge en pølse av god kvalitet. Oppskriften holder til 2 porsjoner og lages på kun 12 minutter.
Oppskrift av Evelina Söderholm
Porsjoner: 2
Tilberedelsestid: 00:12:00
Kalorier: 364
Ingredienser:
- 400 g blomkålris
- 240 g pølse, gjerne av storfekjøtt
- 150 g grønne erter
- 1 ts chili explotion kryddermiks
- 1 krm salt
- 1 krm svart pepper
Slik gjør du:
- Skiv pølsen og stek den på middels varme, ca 4 minutter per side. Tilsett blomkålris, erter og krydder. Stek ytterligere 4 minutter og rør om med jevne mellomrom. Server!
Per porsjon
Kalorier :
364
Fiber (g):
9,2
Proteiner (g) :
22,4
Fett (g) :
21,4
Karbohydrater (g) :
14,9
Sukker (g) :
9,4