lavkarbo blomkålris oppskrift

Lavkarbo blomkålris med pølse

Dette er en enkel oppskrift på lavkarbo blomkålris med pølse som er rask å lage i hverdagen. Her bør du velge en pølse av god kvalitet. Oppskriften holder til 2 porsjoner og lages på kun 12 minutter.

Oppskrift av Evelina Söderholm

Porsjoner: 2
Tilberedelsestid: 00:12:00
Kalorier: 364

Ingredienser:

  • 400 g blomkålris
  • 240 g pølse, gjerne av storfekjøtt
  • 150 g grønne erter
  • 1 ts chili explotion kryddermiks
  • 1 krm salt
  • 1 krm svart pepper

Slik gjør du:

  1. Skiv pølsen og stek den på middels varme, ca 4 minutter per side. Tilsett blomkålris, erter og krydder. Stek ytterligere 4 minutter og rør om med jevne mellomrom. Server!

Per porsjon

Kalorier :
364
Fiber (g):
9,2
Proteiner (g) :
22,4
Fett (g) :
21,4
Karbohydrater (g) :
14,9
Sukker (g) :
9,4