lavkalori veggie roll oppskrift

Veggie Rolls

Frisk opp måltidet ditt med masse fargerike grønnsaker og lag denne lavkalori oppskriften på Veggie Rolls! Oppskriften holder til 2 porsjoner og hver porsjon har kun 263 kalorier. Den passer perfekt som snacks enten du har gjester eller ei. Har du et kaloriunderskudd-kosthold vil den også passe som middag eller lunsj.

Porsjoner: 2
Tilberedelsestid: 00:00:00
Kalorier: 263

Ingredienser:

  • 1 hode hvitkål*
  • 2 stk gulrøtter
  • ½ stk squash
  • 175 g kålrot
  • 1 stk gul paprika
  • 125 g rødkål

Dipsaus:

  • 50 g tørkede tomater (100 %) økologisk
  • 2 dl kokte hvite bønner
  • 2 dl vann

Slik gjør du:

  1. Dipsaus: Forbered ved å legge de tørkede tomatene i vann dagen før, la stå i kjøleskapet. Dagen etter, kjør tomater, vann og bønner i en kjøkkenmaskin til en saus. Tilsett mer vann ved behov.
  2. Skiv i en mandolin eller hakk gulrot, squash, kålrot, paprika og rødkål i mindre, gjerne strimlede biter. Ta løs hele lader fra hvitkålen. Legg bladene fra hvitkålen på kjøkkenbenken og fordel grønnsakene utover. Rull deretter sammen bladene og fest i siden. Server hele eller halve med dipsausen.

Per porsjon

Kalorier :
263
Fiber (g) :
15,6
Proteiner (g) :
11,8
Fett (g) :
2,1
Karbohydrater (g) :
45,2
Sukker (g) :
23,3

*Hele hodet kommer ikke til å brukes, men de ytterste store bladene er enklest å bruke.

Oppskrift av Evelina Söderholm