Keto pai på fat. Foto.

Keto pai med peanøttsmør

Dette er en keto pai med mykt og kremet fyll som ikke trenger å stekes – det holder å ha den på lur i kjøleskapet til du eller gjestene får lyst på noe godt. Peanøttsmør i både bunn og fyll gjør denne paien helt «nuts» – og innmari god! Paien gir 12 porsjoner, og hvert stykke inneholder 385,5 kalorier og 6,5 g karbohydrater. 

Oppskrift av Evelina Söderholm 

Porsjoner: 12
Tilberedelsestid: 02:00:00
Kalorier: 385

Ingredienser:

  • 125 g romtemperert smør
  • 125 g peanøttsmør
  • 1, 25 dl sukrin
  • 1, 25 dl kakao
  • 0, 75 dl mandelmel

Fyll:

  • 225 g kremost
  • 125 g peanøttsmør
  • 1, 25 dl sukrin
  • 3, 5 dl kremfløte

Slik gjør du:

  1. Kjør smør, peanøttsmør, sukrin, kakao og mandelmel i en kjøkkenmaskin til alt har blandet seg.
  2. Trykk ut i en ferdig smurt form eller kle en form med bakepapir. Sett formen i kjøleskapet.
  3. Visp kremost, peanøttsmør og sukrin til en glatt røre med en håndmikser. Tilsett kremfløte og visp videre til røren har tyknet og fått stiv konsistens.
  4. Spre fyllet oppå bunnen og sett i kjøleskapet i minst 2 timer før servering.

Per porsjon

Kalorier:
385,5
Fiber (g):
3,2
Proteiner (g):
8,6
Fett (g):
35,4
Karbohydrater (g):
6,5
Sukker (g):
3,0

Hva syns du om oppskriften?

(0 Anmeldelser)
Totalvurdering

Bestselgere: