
Keto pai med peanøttsmør
Dette er en keto pai med mykt og kremet fyll som ikke trenger å stekes – det holder å ha den på lur i kjøleskapet til du eller gjestene får lyst på noe godt. Peanøttsmør i både bunn og fyll gjør denne paien helt «nuts» – og innmari god! Paien gir 12 porsjoner, og hvert stykke inneholder 385,5 kalorier og 6,5 g karbohydrater.
Oppskrift av Evelina Söderholm
Porsjoner: 12
Tilberedelsestid: 02:00:00
Kalorier: 385
Ingredienser:
- 125 g romtemperert smør
- 125 g peanøttsmør
- 1, 25 dl sukrin
- 1, 25 dl kakao
- 0, 75 dl mandelmel
Fyll:
- 225 g kremost
- 125 g peanøttsmør
- 1, 25 dl sukrin
- 3, 5 dl kremfløte
Slik gjør du:
- Kjør smør, peanøttsmør, sukrin, kakao og mandelmel i en kjøkkenmaskin til alt har blandet seg.
- Trykk ut i en ferdig smurt form eller kle en form med bakepapir. Sett formen i kjøleskapet.
- Visp kremost, peanøttsmør og sukrin til en glatt røre med en håndmikser. Tilsett kremfløte og visp videre til røren har tyknet og fått stiv konsistens.
- Spre fyllet oppå bunnen og sett i kjøleskapet i minst 2 timer før servering.
Per porsjon
Kalorier:
385,5
Fiber (g):
3,2
Proteiner (g):
8,6
Fett (g):
35,4
Karbohydrater (g):
6,5
Sukker (g):
3,0