Hva med en sunn middag med fylte paprika? Vår oppskrift har karbonadedeig, ris og friske urter og kommer inn under 500 kalorier per porsjon!
Porsjoner: 1
Kalorier: 500
Ingredienser:
50 g Ris, tørr
100 g Karbonadedeig
1 stk Paprika
¼ stk Løk
4 ss Tomatpure
1 stk Gulrot
2 ts Tørket mynte
3 ts Tørket timian
1 ss Olivenolje
Slik gjør du:
Sett stekeovnen på 230 grader
Hell risen i en kjele og kok opp etter pakkens anvisning.
Skjær opp løk og rasp gulrot
Fres løk i olivenolje
Bland i timian og mynte
Stek opp karbonadedeig
Bland ris, karbonadedeig, tomatpure, gulrot og løk. Skjær så av toppen på en paprika og fyll paprikaen nesten til toppen med denne blandingen. Dekk deretter toppen av paprikaen med aluminiumsfolie, og sett inn i ovnen. Paprikaen skal stå i ovnen i 20 minutter.