Indisk linsegryte
12 August 2020
Oppdatert 29 August 2023
Skrevet av:
Linda Strand
Denne oppskriften på indisk linsegryte er vegetarisk og har masse gode smaker. Perfekt til middag på hverdager og til selskap. Den er enkel å lage og serveres med naan.
Oppskrift av Evelina Söderholm
Porsjoner: 2
Tilberedelsestid: 00:10:00
Kalorier: 582
Ingredienser:
- 2 pakker (350 g) grønne linser, kokte
- 2 stk gulrot
- 1 pakke hakkede tomater
- 3 ss tandori paste
- 1 ts salt
- 0,5 ts svart pepper
- 0,5 dl naturell yoghurt
- 2 stk naan
Slik gjør du:
- I en blender eller kjøkkenmaskin; kjør gulrot, hakkede tomater, tandori paste,salt og pepper til en slett saus. Varm opp sausen i en gryte eller stekepanne. Varm brødet etter instruksene på forpakningen. Skyll og tilsett linsene i sausen og la det koke opp. Topp med en dæsj yoghurt og server med naan.
Per porsjon
Kalorier :
582
Fiber (g) :
15,7
Proteiner (g) :
24,6
Fett (g) :
4,6
Karbohydrater (g) :
112,1
Sukker (g) :
16,5
Hva syns du om oppskriften?
(0 Anmeldelser)