Grillet aubergine
12 August 2020
Oppdatert 29 August 2023
Skrevet av:
Linda Strand
Denne oppskriften på grillet aubergine passer som en enkel forrett, lett lunsj eller kanskje som en tapasrett? Uansett vil det smake utrolig godt, med denne gode variasjonen i smaker. Oppskriften holder til en porsjon og lages på kun 20 minutter.
Oppskrift av Evelina Söderholm
Porsjoner: 1
Tilberedelsestid: 00:10:00
Kalorier: 282
Ingredienser:
- 300 g aubergine
- 1 ss olivenolje
- 1 ss koriander
- 1 ss sitronsaft
- 1 bit (25g) fetaost
- 2 ss granateple
- 1 krm salt
Slik gjør du:
- Sett ovnen på 200 grader og grillfunksjon. Del auberginen og skjør snitt i den, uten å skjære gjennom skallet. Pensle på olivenolje og sett i ovnen i en ildfastform i 20-30 minutter, slik at den får farge og blir gjennomstekt.
- Finhakk koriander og bland sammen med sitronsaft og salt. Ta ut auberginen og topp med korianderblandingen, smul over fetaost og granateple. Server!
Per porsjon
Kalorier :
282,2
Fiber (g) :
8,2
Proteiner (g) :
7,9
Fett (g) :
20,8
Karbohydrater (g) :
13
Sukker (g) :
11,7
Oppskrift av Evelina Söderholm
Hva syns du om oppskriften?
(0 Anmeldelser)