Du kan grille halloumi på grillspyd med grønnsaker. Foto.

Grille halloumi: Sånn gjør du det

Å grille halloumi er enkelt og supergodt! Den ferske osten serveres varm – enten du griller den i skiver, eller har den på spyd som i denne oppskriften. Det er uansett lurt å pensle med olje før du skal steke halloumi – så setter den seg ikke fast i grillristen.

Halloumi er en gresk ost som ikke smelter når den varmes opp. Den får en nydelig sprø stekeskorpe, og blir myk og god inni. Et kjempegodt alternativ til kjøtt og fisk på grillen! Hver porsjon inneholder 373,5 kalorier (kcal).

 Oppskrift av Evelina Söderholm.

Porsjoner: 2
Tilberedelsestid: 00:10:00
Kalorier: 374

Ingredienser

  • 150 g halloumi
  • 1 liten grønn squash
  • 1 liten hvit squash
  • ½ rød paprika
  • ½ gul paprika
  • 1 liten rødløk
  • 2 ss grillolje
  • 1 ts grillkrydder

Slik gjør du

  1. Skyll og skjær squash i skiver og paprika i biter. Del løk og halloumi i terninger.
  2. Fordel grønnsaker og halloumi på seks grillspyd.
  3. Pensle spydene med grillolje og krydre med grillkrydder.
  4. Grill spydene i omtrent 4-5 minutter på hver side (se an tiden avhengig av størrelsen på grønnsakene og varmen på grillen). Server og nyt!

Per porsjon

Kalorier :
373,5
Fiber :
4,3 g
Proteiner :
21,1 g
Fett :
25,8 g
Karbohydrater :
14,5 g
Sukker:
11,3 g

Hva syns du om oppskriften?

(0 Anmeldelser)
Totalvurdering

Bestselgere: