Oppskrift på fylt squash

Fylt squash

En lavkalorirett med mye protein og lavt innhold av karbohydrater.

Porsjoner: 2
Kalorier: 509

Ingredienser:

  • 1 stk squash
  • 170 g Kjøttdeig, 14 %
  • 60 g egg
  • 10 g ruccola
  • 10 g sriracha
  • 1 ss Krydderblanding, uten sukker – eksempel grillkrydder

Slik gjør du:

  1. Sett ovnen på 250 grader
  2. Stek kjøttdeigen i en non-stick panne. Tilsett krydderblandingen. La hvile
  3. Del squashen på langs og ta ut den myke delen der kjernene sitter – med en skje
  4. Rør inn egg i kjøttdeigen. Legg kjøttdeigen i den utskårne squashen
  5. Legg i en ildfastform og stek midt i ovnen i 30 minutter
  6. Server med litt ruccola og topp med sriracha

Per porsjon:

Kalorier: 509

Fiber (g): 4

Proteiner (g): 47

Fett (g): 32

Karbohydrater (g): 13

Sukker (g): 11

Oppskrift av Evelina Söderholm

Hva syns du om oppskriften?

(0 Anmeldelser)
Totalvurdering

Bestselgere: