Hold vekten med 2500 kalorier for menn. Foto.

Sunn livsstilsendring for menn

Hvis menn først har bestemt seg for å gjøre noe med sin egen livsstil, går de ofte helhjertet inn for prosjektet – og lykkes. Ved mål om vektnedgang har menn gjerne en fordel fordi de har en høyere prosentvis andel muskelmasse, noe som er gunstig for forbrenningen. I tillegg gjør mannlige hormoner det lettere å gå ned i vekt. Noen mener også at menns konkurranseinstinkt, samt opplevelsen av fysisk fremgang og forbedret prestasjon kan bidra til at de lykkes og lettere unngår jo-jo-slanking eller vektøkning etter endt slankeperiode.

Slanking for menn

Studier viser at mange menn har motforestillinger mot slanking, fordi de mener det har fått ”et kvinnelig fokus”. Dette bidrar til at flere menn dropper å slanke seg. Det er ingenting i veien for at du kan snu denne trenden. Lag ditt eget testosterondryppende vektreduksjonsopplegg! Kjør din egen helvetesuke, hogg ved, slå med slegge eller gå rundt med en tømmerstokk på skuldrene i sosiale sammenhenger! Det finnes gode slankemetoder for alle, menn så vel som kvinner. Finn din!

Begrens kaloriene

For å oppnå vektreduksjon er det essensielt å innta færre kalorier enn man forbruker. En enkel måte å kontrollere kaloriene på er Mannepakken fra Nutrilett – en diett skreddersydd for menn. Pakken inneholder tre ukers forbruk av Nutrilett shakes og supper, og er en skikkelig kickstart på veien mot bedre form og helse. Med 6 daglige måltider som til sammen gir ca 600 kcal, gir Mannepakken raske resultater – uten å gå på bekostning av tilførsel på vitaminer og mineraler.*

Dokumentert effekt

Diettene fra Nutrilett har lang fartstid i markedet og flere av landets fremste vektreduksjonsklinikker benytter seg av produktene. Siden 1989 har så mange som 20 kliniske studier blitt gjennomført på Quick Weight Loss-produktene fra Nutrilett. Studiene viser at produktene gir en rask og sikker vektnedgang når de anvendes som anbefalt. Dette gjør Nutrilett til Norden best dokumenterte vektnedgangsprodukt.

Prøv Mannepakken fra Nutrilett – og gi din nye livsstil en real kickstart.

* MANNEPAKKEN ER EN ”VERY LOW CALORIE DIET” BEREGNET TIL DIETETISK BEHANDLING AV OVERVEKTIGE PERSONER UTEN HELSEPROBLEM, SOM GIR FÅ, MEN RIKTIGE KALORIER. PAKKEN ER ET YPPERLIG VIRKEMIDDEL I STARTEN AV DIN LIVSSTILSENDRING.

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få rabatt!

Bestselgere: