Spørsmål og svar om 5:2 og Nutrilett

Hva er 5:2 dietten?

5:2 dietten er en diett som har blitt veldig populær i det siste. Dietten går ut på at man spiser en normal, sunn kost 5 dager i uken, og faster 2 dager i uken. På fastedagene skal man innta kun 500-600 kcal (kalorier) om dagen – 500kcal for kvinner og 600kcal for menn.

Hva skal jeg spise på fastedagene?

På fastedagene skal kaloriinntaket kun være 500-600kalorier. Det er ca ¼ av den normale mengden kalorier man spiser om dagen. Det er derfor svært viktig at man har god kontroll over mengden kalorier i de matvarene man velger å spise.

Grønnsaker har veldig lite kalorier men mye næring som vitaminer og mineraler. Å drikke betraktelig med vann er også svært viktig, ikke bare for å unngå dehydrering men også fordi det fyller magen og hjelper mot sult følelsen.

Ellers så er produkter som Nutrilett barer ypperlig under fastedagene da de gir deg god kontroll på antall kalorier samtidig som de sikrer at du får i deg viktig næringsstoffer som protein, fiber, vitaminer og mineraler.

Hvordan kan jeg bruke Nutrilett under 5:2 dietten?

Du kan fint bruke Nutrilett barer under 5:2 dietten. Barene gir deg god kontroll over mengden kalorier du spiser om dagen. En bar inneholder mellom 200-220kcal. Du kan derfor spise 2-3 barer sammen med grønnsaker og mye vann og samtidig holde deg innenfor 500-600kcal grensen på faste dagene.

5:2 Diet

Bestselgere: