Mellommåltid ved vektnedgang

Kan man gå ned i vekt uten å gi opp mellommåltid og snacks? Selvfølgelig! Det er fullt mulig om man velger de riktige mellommåltidene og under vektnedgangen. Riktig mellommåltid inneholder færre kalorier, mye fiber og protein, samt holder deg mett gjennom dagen. Her gir vi tips til hva du kan spise.

For mange er snacks og mellommåltid kanskje vektnedgangens største fiende. Du er sulten gjennom dagen, og en ekstra brødskive eller sjokoladebit lusker alltid rundt i tankene.

Men! Mellommåltid kan også være til stor hjelp under vektnedgangen. Et mettende mellommåltid som er sunt, fiberrikt og kalorifattig kan dempe suget etter snacks, og holde appetitten i sjakk gjennom dagen. Studier viser at det er mer sannsynlig at man opprettholder vekttapet hvis de har et stabilt og sunt spisemønster.

Å hoppe over et måltid for å gå ned i vekt kan bremse vektnedgangen, fordi det kan lede til at du kompenserer energiunderskuddet ved neste måltid. Spis derfor heller sunne mellommåltid når du er sulten, så er risikoen for at du spiser usunn snacks og større måltider som påvirker det helhetlige kaloriinntaket mindre.

Uansett er det enklere sagt enn gjort å lage en perfekt porsjon med sunt mellommåltid. Derfor har vi listet opp tipsene våre for mellommåltider ved vektnedgang her. De er kalorifattige, fiber- og proteinrike og veldig gode!

Nutrilett Berry Boost Smoothie: Berry Boost Smoothie har en herlig og frisk smak av jordbær og granateple. Smoothien inneholder kun 210 kcal!

Overnight oatmeal med chiapudding: Oppskrift på overnight oatmeal med chiapudding og Nutrilett havregrøt med banan. Passer perfekt som mellommåltid og inneholder få kalorier.

Nutrilett Rich Brownie bar: Sugen på brownie? Nutrilett Rich Brownie mellommåltidsbar er akkurat som navnet antyder, en brownie bar. Denne sunne baren er full av sjokolade- og brownie smak. Nam!

Quinoagrøt med mandel og vanilje: Fantastisk god og sunn quinoagrøt under 300 kalorier!

Sunn brødskive med kalkun: Sprit opp frokosten eller matpakka med vår oppskrift på en sunn sandwich med kalkun, sennep og spirer på grovt brød. Kun 300 kalorier!

Cottage cheese med yoghurt, granateple og mandler: En frisk og enkel rett som har bade søte og syrlige smaker. Perfekt til bade frokost, lunsj og som mellommåltid!

Cottage cheese med ananas og naturell yoghurt: Oppskrift på cottage cheese med ananas og naturell yoghurt some r bade mettende, samt enkel å lage. Spis den til frokost, lunsj eller som mellommåltid.

Nutrilett Quinoa Nut Crunch mellommåltidsbar: Denne måltidserstatterbaren fra Nutrilet er bade glutenfri og smaker godt av nøtter med biter av mørk sjokolade. Baren er bade høy på fiber og proteiner.

 

Måltidserstattere

Bestselgere: