Hva skjer med kroppen når du bruker måltidserstattere som barer og smoothies?

Det finnes mange dietter man kan gå på for å gå ned i vekt, men hva skjer med kroppen når du bytter ut to av dagens måltider med en bar eller smoothie fra Nutrilett? Få tips til din vektnedgang her!

Hva er Nutrilett måltidserstattere?

Det er to måter å gå ned i vekt på, enten ved å tilføre kroppen mindre energi enn den forbruker, eller å kombinere et lavere energiinntak med et økt energiforbruk (fysisk aktivitet).

Når du bruker Nutrilett måltiderstatning produkter (barer og smoothies) kan du enkelt redusere energiinntaket per dag og dermed gå ned i vekt. Et vekttap på 1-3 kg i måneden er anbefalt i normale tilfeller. Dette oppnås ved å redusere det totale energiinntaket med 500-600 kcal / dag. Det daglige inntaket av kalorier som anbefales er 1,200 kcal / dag, og den dietten bør være sammensatt på en slik måte at det gir mindre enn 30% av energi fra fett, 55 – 60% av energien fra karbohydrater og 10-15% av energien fra protein.

Hvilken effekt har Nutrilett barer og smoothies?

Ved å erstatte 1-2 måltider per dag med Nutrilett barer og / eller smoothies, kan du redusere ditt totale kcal inntak per dag. Barene og smoothies inneholder ca 200 kcal og har riktig sammensetning av protein, fett og karbohydrater. Dette betyr at ved å erstatte ett av måltidene dine med en Nutrilett bar eller smoothie får du et fullverdig måltid med kun 200 kcal. Så, hvis du erstatter to måltider om dagen vil du kunne redusere det totale kcal inntak av 500-600 kcal som du trenger for å gå ned i vekt (avhengig av kcal mengden av hva du vanligvis spiser).

Hvordan best kontrollerer man vekten på lang sikt?

Nutrilett barer og smoothies er en fin måte å kontrollere energiinntaket. Men du bør også øke din bevissthet om de andre måltidene du spiser. Prøv å velge mat som gir nyttige kalorier – noe som betyr mat som har et høyt innhold av protein og fiber, og lite sukker.

Dessuten er fysisk aktivitet meget viktig for å øke forbrenningen. Det trenger ikke å bety harde økter i treningsstudio. Turgåing, sykling, svømming eller annen aktivitet vil også holde forbrenningen opp. Det viktigste er at du holder deg aktiv!

Les om Aftenpostens test av Toffee Fudge (bars) her!

Måltidserstattere:

Bestselgere: