Hva skjer med kroppen under VLCD-diett?

VLCD- produktene gir deg en "kickstart" når du ønsker å gå ned i vekt, og ved å motivere deg til å fortsette på lavkalori diett.

Hva er en Nutrilett VLCD diett?

Dietten som heter Nutrilett VLCD er en energi-fattig diett (også kalt Very Low Calorie Diet). VLCD produktene (supper, shakes og smoothies merket med VLCD) skal erstatte all mat. Produktene er laget med alt du trenger av vitaminer og mineraler i et måltid i løpet av en diett. Dette gir deg full kontroll over kaloriene du inntar, mens du kan være sikker på at du får de riktige næringsstoffene du trenger.

Hva skjer med kroppen din når du er på diett-program?

Når du starter Nutrilett VLCD dietten vil kroppen din forsvare sin nåværende vekt (ditt nullpunkt). Kroppen vil gjøre noe motstand i å miste for mye vekt for fort. Dette betyr at hvis du prøver å gå ned i vekt med Nutrilett, må du gjøre en forpliktelse over en lengre periode, for å omskolere kroppen og omstille ditt nullpunkt.

Selv om det er vanskelig i begynnelsen av en VLCD diett, vil kroppen justere seg og vende seg til det lave energiinntaket. I begynnelsen kan noen oppleve å få vondt i hodet og føle seg slitne. Følelsen av sult og behovet for å spise vil gradvis avta den første uken. Det vil hjelpe deg til å fullføre dietten.

Hvilken effekt vil en Nutrilett VLCD diett ha på deg?

Den totale mengden av vekttap vil variere mellom individer og er avenging av flere faktorer: opprinnelig vekt, antall dager på dietten, fysisk aktivitet, etc.Det anbefales at du bruker dietten i opp til 8 uker for å få mest mulig optimal effekt.

Hva skjer når du er ferdig med dietten?

Når du er ferdig med dietten din, kan du oppleve at dette er den mest utfordrende delen av kostholdet ditt så langt! Hvis du går tilbake til ditt vanlige kosthold etter endt diett, kan du raskt gå tilbake til din opprinnelige vekt. Dette er fordi hvis du bruker en svært lav kalori diett over lengre tid, vil kroppen justere seg og forbrenne færre kalorier. Derfor vil vektreduksjon være rask i begynnelsen av slanking perioden, og deretter gå tregere.

Derfor er det svært viktig at du bruker Nutrilett VLCD diett som en start til å endre på dine matvaner. Når du er ferdig med dietten, må du være klar over energi(kalori)innholdet i hva du spiser. Du bør velge mat som gir sunne kalorier – det vil si mat som inneholder mye protein og fiber, og lite sukker. Nutrilett måltidserstatningsprodukter (barer og smoothies) og Nutrilett Willpower kan hjelpe deg å etablere gode vaner og opprettholde vekttapet.

Hva med fysisk aktivitet?

Du bør ikke øke din fysiske aktivitet samtidig som du starter en Nutrilett VLCD diett, ettersom kroppen din vil være i et energiunderskudd på grunn av den lave mengden kalorier du spiser. Men som kroppen tilpasser seg, kan du begynne med noen enkel øvelser og øke dette som tiden går.

Når du opplever vekttap vil forbrenningen ned og da vil den bruke litt mindre energi. Å gå turer, sykle, svømme eller andre aktiviteter er viktig for å holde forbrenningen oppe.

Når du er ferdig med dietten er den mest ideelle måten å opprettholde vekttap på en kombinasjon av moderat energi-redusert kosthold og fysisk aktivitet.

Kjøp VLCD supper her: VLCD supper

Kjøp Nutrilett VLCD produkter her: Nutrilett Shakes

Trenger du motivasjon og støtte? Bli med i vår Facebook gruppe: Nutrilett Willpower

Les andres erfaring med Nutrilett VLCD produkter her: Erfaringer

Nutrilett total kosterstatning for vektkontroll er kun beregnet til friske overvektige eller svært overvektige voksne som ønsker en vektreduksjon. Produktet bør ikke brukes av unge, gravide, ammende eller av personer med en medisinsk tilstand uten rådgivning fra helsepersonell. Bør ikke benyttes i mer enn åtte uker eller benyttes gjentagende ganger i kortere perioder av friske overvektige eller svært overvektige voksne uten rådgivning fra helsepersonell.
Få hjelp til å sette sammen en pakke som passer deg!

VLCD - produkter

Bestselgere: