SOMMERKAMPANJE: Opptil -25% på utvalgte produkter

KJØP HER

Hva skjer med kroppen under VLCD-diett?

Når du går på en Nutrilett VLCD diett vil du oppleve et raskere vekttap enn tradisjonelle dietter. Produktene gir deg en "kick start" ved å gi rask vektreduksjon når du ønsker å gå ned i vekt, og ved å motivere deg til å fortsette på lavkalori diett.

Hva er en Nutrilett VLCD diett?

Dietten som heter Nutrilett VLCD er en energi-fattig diett (også kalt Very Low Calorie Diet). VLCD produktene (supper og shakes merket med VLCD) skal erstatte all mat, og vil gi kun 560-675 kcal per dag. Gjennomsnittlige inntak av kalorier for kvinner er rundt 2000-2500 kcal per dag. Produktene er laget med alt du trenger av vitaminer og mineraler. Dette gir deg full kontroll over kaloriene du inntar, mens du kan være sikker på at du får de riktige næringsstoffene du trenger.

Hva skjer med kroppen din når du er på diett-program?

Når du starter Nutrilett VLCD dietten vil kroppen din forsvare sin nåværende vekt (ditt nullpunkt). Kroppen vil gjøre noe motstand i å miste for mye vekt for fort. Dette betyr at hvis du prøver å gå ned i vekt med Nutrilett, må du gjøre en forpliktelse over en lengre periode, for å omskolere kroppen og omstille ditt nullpunkt.

Selv om det er vanskelig i begynnelsen av en VLCD diett, vil kroppen justere seg. Følelsen av apati og hodepine som kan påløpe i begynnelsen er først og fremst fordi kroppen er på et energiunderskudd, og det tar litt tid før kroppen vender seg til det lave energiinntaket. Følelsen av sult, irritabilitet og behovet for å spise vil gradvis avta den første uken. Det vil hjelpe deg til å fullføre dietten.

Hvilken effekt vil en Nutrilett VLCD diett ha på deg?

Den totale mengden av vekttap vil variere mellom individer og er avenging av flere faktorer: opprinnelig vekt, antall dager på dietten, fysisk aktivitet, etc. Hvis du følger dietten som foreskrevet, er du garantert å gå ned i vekt, ettersom energiinntaket reduseres så dramatisk. Du vil oppleve vekttap ganske raskt, men det anbefales at du bruker dietten i 3 uker for å få mest mulig optimal effekt.

Hva skjer når du er ferdig med dietten?

Når du er ferdig med dietten din, kan du oppleve at dette er den mest utfordrende delen av kostholdet ditt så langt! Hvis du går tilbake til ditt vanlige kosthold etter endt diett, vil du raskt gå tilbake til din opprinnelige vekt. Dette er fordi hvis du bruker en svært lav kalori diett over lengre tid, vil kroppen justere seg og forbrenne færre kalorier. Derfor vil vektreduksjon være rask i begynnelsen av slanking perioden, og deretter gå tregere.

Derfor er det svært viktig at du bruker Nutrilett VLCD diett som en start til å endre på dine matvaner. Når du er ferdig med dietten, må du være klar over energi(kalori)innholdet i hva du spiser. Du bør velge mat som gir sunne kalorier – det vil si mat som inneholder mye protein og fiber, og lite sukker. Nutrilett måltidserstatningsprodukter (barer og smoothies) og Nutrilett WillPower kan hjelpe deg å etablere gode vaner og opprettholde vekttapen.

Hva med fysisk aktivitet?

Du bør ikke øke din fysiske aktivitet samtidig som du starter en Nutrilett VLCD diett, ettersom kroppen din vil være i et energiunderskudd på grunn av den lave mengden kalorier du spiser. Men som kroppen tilpasser seg, kan du begynne med noen enkel øvelser og øke dette som tiden går.

Når du opplever rask vekttap vil forbrenningen bli litt slått ned og da vil den bruke litt mindre energi. Å gå turer, sykle, svømme eller andre aktiviteter er viktig for å holde forbrenningen oppe.

Når du er ferdig med dietten er den mest ideelle måten å opprettholde vekttap på en kombinasjon av moderat energi-redusert kosthold og fysisk aktivitet.

 

Kjøp VLCD supper her: VLCD supper

Kjøp Nutrilett VLCD produkter her: Nutrilett Shakes

Trenger du motivasjon og støtte? Bli med i vår Facebook gruppe: Nutrilett Willpower

Les andres erfaring med Nutrilett VLCD produkter her: Erfaringer

VLCD - diet

Bestselgere: