Niklas gikk ned I vekt med Nutrilett vlcd shake

Niklas gikk ned i vekt med Nutrilett VLCD shakes

Å gå ned i vekt og holde den der er ingen enkel sak. Dette er Niklas sin historie om hvordan han gikk ned i vekt med Nutrilett VLCD Shakes. Han beviser at det er mulig, og at målet kan være innen rekkevidde for alle med besluttsomhet og viljestyrke.

Reisen hans har ført til en livsstilsendring, både fysisk og mentalt, noe som har resultert i at han føler seg bedre enn noen gang. Han tenker tilbake i dag og spør seg selv; hva skjedde egentlig? Bli inspirert av Niklas sin historie og sjekk tipsene hans om vektnedgang.

Som ung var Niklas en elitetrent gutt som levde for friidrett, men årene gikk og Niklas ble eldre. Han sluttet å trene og ville heller fokusere på karriere, og det var ikke før han så et bilde av seg selv at han forstod at det hadde skjedd en stor forandring.

«Jeg fikk se et bilde av meg selv, og det fikk meg til å tenke… Hvem er den tjukkasen? Til slutt skjønte jeg at det var meg!»

På den tiden veide Niklas 120 kg, og etter å ha sett bildet av seg selv – bestemte han seg for å gjøre noe med det. Han tok saken i egne hender og begynte straks å ta i bruk metoden han kjenner best, nemlig treningen.

Gjennom treningen klarte Niklas å miste 14 kg, men han måtte jobbe hardt for å holde vekten nede. Vekten gikk opp og ned mellom 105 kg og 112 kg over en periode på 2 år.

Til tross for et fantastisk resultat var ikke Niklas helt fornøyd med situasjonen sin, og det var da vennen hans motiverte med sine resultater, at Niklas bestemte seg for å ta neste steg. Vennen hadde nådd målet sitt ved å gå på Nutrilett VLCD diett, og Niklas bestemte seg derfor for å teste det.

Resultater etter 3 uker på Nutrilett diett

Niklas bestemte seg for å teste Nutriletts 3-ukers diett for menn og startet en 21-dagers periode hvor han kun skulle innta VLCD produktene fra Get Started by Nutrilett.

I løpet av denne perioden ga Nutrilett resultater. På disse 3 ukene nådde Niklas målet sitt og har vært i stand til å holde vekten nede helt siden målet ble nådd. Til tross for hans fantastiske resultater med Nutrilett dietten, har det ikke gått for seg helt uten vanskeligheter, og fremfor alt var det et stort hinder han skulle overvinne.

«Jeg ville bare spise.. eller i hvert fall få tygge på noe!»

Den største utfordringen Niklas hadde med Nutrilett VLCD dietten var å faktisk holde seg til dietten. Et VLCD kosthold tilfører en begrenset mengde energi (kalorier) til kroppen hver dag, og det kan derfor være vanskelig for kroppen å bli vandt til. Det som gjør det enkelt å gå på denne dietten er at alle Nutrilett Shakene er enkle å tilberede, samtidig som de også inneholder alle næringsstoffene (mineraler, proteiner, vitaminer og fiber) som kroppen trenger i løpet av en dag. Siden alle måltider skal drikkes, eller slurpes med skje, kan dette skape et behov for å tygge på noe. Dette var tilfellet for Niklas. «Jeg ville bare spise, eller bare få tygge på noe godt!»

Niklas sitt tips for vektnedgang – juks på riktig måte

For Niklas handlet det om å jukse, men å jukse ordentlig. Etter å ha konsultert Nutrilett og Willpowers egen kostholdsspesialist, Elmina Saksi, ble han anbefalt å tygge på noe, men å tygge på noe riktig. Hver gang Niklas fikk mat(tygge)sug, spiste han et egg eller en gulrot for å dempe suget.

Han lagde også sin egen vri på favorittshaken sin. Favoritten er Nutrilett Rich Chocolate Shake, og han tilbereder den ved å erstatte 3 kopper vann med 1,5 kopp kaffe og 1,5 kopp melk.

Ved å jukse riktig, klarte Niklas å komme seg gjennom ukene på diett og kan i dag dele sine gode Nutrilett VLCD diett resultater.

Niklas sin motivasjon til å gå ned i vekt

Hva var drivkraften til Niklas? Under intervjuet vårt nevner han tre faktorer som motiverte ham til å ta steget og fullføre utfordringen – besluttsomhet, selvbildet og innflytelse på andre.

Gjennom besluttsomhet og viljestyrke klare han å gå ned i vekt, men det handler om mer en bare det. Det handlet også om å strebe etter å være komfortabel med seg selv, ikke bare fysisk, men også mentalt.

«Å være sunn for meg er å være komfortabel med seg selv, ikke bare fysisk, men også psykisk.»

Motivasjonen kom også fra en innsikt han fikk. Erkjennelsen av at helsen hans ikke bare påvirker han selv, men også andre i omgivelsene. På det grunnlaget bestemte han seg for å gjøre noe med sitasjonen sin, og kan i dag inspirere andre.

Nutrilett – Før og etter

Fra en vekt på 120 kg og en konstant kamp for å holde vekten nede, veier Niklas i dag 99 kg, og han har klare ambisjoner om å holde vekten der den er i dag. her er to tips han ønsker å dele:

«Det handler om å ikke være redd for å be om hjelp, og å engasjere seg.»

I Niklas sitt tilfelle handlet det om å ta imot hjelp fra Willpower, Nutrilett sin vekt og motivasjonsgruppe på Facebook, der han fikk hjelp og støtte fra eksperter og kostholdseksperter, men også fra andre mennesker i samme situasjon.

«Våg å være åpen med din situasjon og hva du går gjennom til fremmede mennesker, det var til stor hjelp!»

Niklas nevner at denne reisen har ført til en livsstilsendring, både fysisk og psykisk, noe som har resultert i at han har det bedre i dag enn noen gang! I dag kan han tenke tilbake til 10 års siden og spørre seg selv; hva skjedde egentlig?

Produktet skal ikke brukes av gravide, ammende, barn, ungdom, eldre eller personer med diabetes type 1 eller andre forstyrrelser i metabolisme. Heller ikke av personer med kardiovaskulær sykdom eller andre plager hvor et lavt energiinntak er lite fordelaktig. Bruker du Get Started by Nutrilett i mer enn 3 uker, bør dette gjøres i samråd med lege. Produktet skal kun brukes av personer under medisinsk/diettkontroll.

Bruk Niklas erfaring av Nutrilett og få resultat på 3 uker:

Bestselgere: