Ida gikk ned 30 kg på 6 måneder

Denne artikkelen handler om Ida og hennes vektreise med Nutrilett VLCD diett. Tidligere har hun vært gjennom to omfattende vektreiser med fantastiske resultater, men vekten kom alltid snikende tilbake. Ida bestemte seg for å starte å leve livet, og dermed prøve en siste gang!

Tips: Få full kontroll på dagens kaloriinntak med måltidserstattere:

Som ungdom var Ida veldig aktiv innen idrett hele året, fotball på sommeren og hockey på vinteren. Så kom tenårene, og hun mistet dermed sakte men sikkert interessen for fotball. Samtidig begynte hun å utvikle dårlige vaner med junkfood og søtsaker, noe som førte til at hun begynte å føle seg enda mer utrent.

Vinteren kom, og det var på tide å spille hockey igjen, noe Ida ikke var klar for i det hele tatt. Hun kjente en tydelig effekt av junkfooden og manglende treningsøkter, men fortsatte å spille hele vinteren uvitende om hva som skulle skje.

På slutten av hockeysesongen skjedde det som ikke skulle skje. Ida brakk beinet under en treningsøkt, og dette ble avgjørende for formen hennes fremover. Skaden kombinert med dårlige spisevaner resulterte i vektøkning. I løpet av de seks første månedene med brukket ben gikk hun opp 35 kg.

Ida prøvde deretter å gå ned i vekt ved to anledninger og oppnådde fantastiske resultater gjennom kosthold og trening. Hun klarte å miste hele 40 kg (20 kilo per gang), men vekten kom snikende tilbake, og det tok bare noen uker før Ida falt tilbake i gamle vaner med junkfood, søtsaker og ingen aktivitet.

Tilstanden hun var i likte ikke Ida i det hele tatt. Hun handlet klær i herreavdelingen med størrelse XL og XXL, mens drømmene om hockey og fjellvandring føltes langt borte. En dag bestemte hun seg. Hun skulle prøve en siste gang, og denne gangen kom hun til å lykkes!

«Denne gangen bestemte jeg meg for at jeg ville leve, ikke bare overleve»

Det var ambisjonen om å leve livet som motiverte Ida til å ta denne beslutningen, en gang for alle. Hun bestemte seg for å prøve VLCD, en «Very Low Calorie Diet», og fikk så hjelp av Nutrilett.

Hun elsker sjokolade og valgte derfor å drikke Nutrilett Rich Chocolate shake som hun enkelt tilberedte med vann og en shakerflaske.

I diettperioden drakk hun fem shakes om dagen, sammen med totalt 3 liter vann per dag. Etter 3 uker begynte hun å tilsette vanlig og sunne matvarer til kostholdet.

Se våre kalorifattige oppskrifter her 

Siden Ida begynte på diett har hun gått ned 30 kg. Det var en 6 måneders vektreise som bestod av diettperioder, trening og harde rutiner – og dette var starten på hennes nye liv.

«De beryktede 5 kiloene er fremdeles der, men det viktigste er hvordan klærne sitter.»

3,5 år senere holder hun fortsatt vekten på plass og lever livet til det fulle. Hun vil fortsatt ned de siste fem kiloene, men hun setter mer fokus på trivsel og hvordan klærne sitter. Nå handler hun på dameavdelingen i størrelsene S og M, og hun har tatt opp hockey igjen.

Ida sine tips til vektnedgang – «Vent til dagen etter»

Den største utfordringen for Ida var å motstå alle fristelser. Overgangen fra sukker og fet mat er langt fra enkelt, og hun måtte sette klare regler for livsstilen sin – regler hun fortsatt følger i dag.

«Impulskjøp var helt forbudt. Hvis jeg hadde lyst på sjokoladeboller måtte jeg vente til neste dag.»

Det viktigste for Ida er å aldri gi etter for impulser. Et akutt sug på sjokoladeboller førte under ingen omstendigheter til et impulskjøp nede på nærbutikken. Hun lovte seg selv å alltid vente til neste dag, og da var lysten ofte borte.

Ida beskriver at hun tidligere hadde håndtert impulser og akutte begjær dårlig. Det var ikke før etter at potetgullposen var tom at hun reagerte.

Å holde seg unna impulsene sine og vente på neste dag førte dermed til en stor forandring for Ida.

For henne handler det også om å virkelig bestemme seg. Basert på sterk besluttsomhet la hun en klar plan for hvordan hun ville oppnå vektmålet sitt, og hvordan hun da ville lykkes med å opprettholde vekten. To veldig forskjellige utfordringer ifølge Ida.

Ida sin historie gir oss et innblikk i hvor viktig det er med besluttsomhet, men også viktigheten av å sette klare mål rundt vekttap. Å miste vekt er en ting, men å holde vekten, og finne tilbake til sunne vaner fra en diett er kanskje den største utfordringen.

Les også hvordan Niklas lyktes med vektnedgangen med Nutrilett shakes og supper. 

Produktet skal ikke brukes av gravide, ammende, barn, ungdom, eldre eller personer med diabetes type 1 eller andre forstyrrelser i metabolisme. Heller ikke av personer med kardiovaskulær sykdom eller andre plager hvor et lavt energiinntak er lite fordelaktig. Bruker du Get Started by Nutrilett i mer enn 3 uker, bør dette gjøres i samråd med lege. Produktet skal kun brukes av personer under medisinsk/diettkontroll.

Få 15% rabatt
ved å melde deg på vårt nyhetsbrev

Diettpakker

Bestselgere: