Andres erfaringer med VLCD shakes og supper

Før man starter på en diett, og spesielt en VLCD-diett, lurer man ofte på hvordan det har gått for andre personer som har testet det ut. Her kan du lese erfaringene Therese, Sissel, Karina og Kristine hadde med Nutrilett shakes og supper.

Kickstart på vektnedgangen

Jeg startet med Nutrilett og allerede etter noen dager merket jeg resultater. Vekten gikk fort nedover og sulten ga seg etter noen dager. En kjempefin kickstart for de som ønsker å gå ned i vekt!

-Therese

Ned i vekt til jobbfest

Jeg fant en nydelig gullkjole til en helt utrolig pris. Jeg kjøpte kjolen og den «passet», men den så ikke veldig fin ut. Jeg hadde synlige valker som tøt ut under det smale midjebeltet. Det skulle være en stor fest på jobb og jeg bestemte meg for at kjolen skulle passe. Med Nutrilett Chocolate shake og Creamy Chicken Soup, samt litt ekstra magetrening skulle jeg greie det innen festen! Fast bestemt – mer enn noen sinne – fulgte jeg opplegget og nådde målet. Kvelden kom og kjolen satt som et skudd. Jeg gikk inn på hotellet der selskapet skulle være, fikk et glass champagne og følte meg som prinsessen på ball. Jeg fikk mange komplimenter den kvelden og det hele ble en fantastisk opplevelse. Nå er det en ny kjole – midnattsblå denne gangen, litt mindre og to uker til jobbens store nyttårsfest. Jeg skal greie denne og, og mere til!

-Sissel

Stå på – for det er verdt det!

Karina bestemte seg for å prøve en Nutriletts VLCD kur i januar 2013. Hvis noen hadde spurt henne før hun ble overvektig hva hun syns om å leve på supper og shakes i 21 dager, hadde hun svart at det er det bare gale folk som gjør.

Som 26 år gammel hadde hun allerede to barn, og de siste 3 årene gikk hun sakte men sikkert oppover i vekt. Alt startet da hun ble gravid for første gang, og det hjalp ikke på vekten at hun ble gravid igjen.

Jeg er klinkende klar over at jeg ikke har samme kroppen lenger, men planen min er at når eg begynner på denne kuren vil eg gå ned til min målvekt, så har eg ett par kg å gå opp, noe som mest sannsynlig kommer til å skje.

Da Karina smakte sin aller første suppe og shake syns hun det smakte nesten litt for godt, og de første dagene gikk fort unna. Hun pinte seg selv gjennom å lage middag til familien hver dag, og på lørdager lagde hun godteriskål til ungene sine.

Eg tenkte at dette kanskje var nødvendig, for på disse 21 dagene kom eg nok til å komme opp i en situasjon der eg blei veldig fristet, så tenkte at dette kanskje var min forberedelse.

Det var uvant å spise 5 måltider om dagen og noen av dagene klarte hun bare 4, selvom vi ikke anbefaler å unnvike fra diettens anbefalte daglige inntak. Etter et par dager begynte vaniljeshaken og bli en skikkelig favoritt, og hun  syntes den smakte litt som vaffelkjeks. På 4 dagen testet hun ketosestix, og som forventet viste den at kroppen var i ketose. Denne følelsen likte hun godt!

Når det hadde gått en uke og kroppen var vant til å få mat på samme tidspunktet hver eneste dag, begynte den å skrike hvis det gikk 1 minutt over tiden. Det vanskeligste var da hun skulle bytte over fra jobbing på dag til jobbing på natt og omvendt.

Eg jobber da natt annen hver uke, men akkurat den dagen eg byttet drakk eg en ekstra shake og jeg såg ingen forandringer på ketosestixen, så regner med at det gjekk bra.

10 dagen hadde hun besøk av sin søster, lagde hjemmelagde daim boller og pizza, Så kom kvelden og hun hadde 3 shakes igjen for dagen. Da ringte hun rundt til venner for å høre om hun kunne spise 2 pizzastykker.

Eg hadde så fryktelig lyst å ha noe å tygge på, og fikk beskjed om at jeg sikkert kom til å gå ut av ketose, men at kroppen kom fort inn i det igjen. Så da spiste jeg 2 pizza stykker, blei utrolig mett og angret veldig etterpå, sovnet og, kroppen blei rett og slett sliten av å innta så fyldig mat.

Dagen derpå var det rett tilbake på shaker og supper, hun testet med ketosestix noen dager etterpå, og det var ingen forandring der heller, så gikk tydeligvis bra det også.

14 dager gikk og hun kom inn i sine gamle klær og følte seg i mye bedre humør, mannen hennes har fått sin gamle kone tilbake og hennes barn har fått sin livsglade mamma tilbake.

Ikke alltid viktig hva vekten er, men hvordan man har det med den vekten. Jeg ble en person som var lat, sur og skikkelig teit. I dag gleder jeg meg til jeg er ferdig på jobb så jeg kan trene, være med ungene, rydde og vaske hus og SMILE hele dagen lang.

Hun hadde fremdeles 3 dager igjen av dietten da hun skrev inn til Nutrilett for å fortelle om sine erfaringer, men som hun sier:

Det slutter aldri der, jeg kommer til å jobbe og kjempe for å nå målet mitt, skal starte sakte men sikkert å begynne å spise vanlig mat igjen, mer hjemmelaget og sunnere mat, så meg, min mann og våre kjære barn skal få en lettare og bedre hverdag.

Motivasjonen til Karina var familien sin, samt det å få en lettere og bedre hverdag.

Kanskje jeg er ett sterkt menneske, men jeg mener absolutt alle som vil ha og få ett bedre liv, klarer det. Stå på alle der ute, for det er virkelig verdt det.

-Karina

5 mnd til målet

Jeg har hatt en super opplevelse med Nutrilett. Jeg startet med en prøvepakke, jeg synes de smakte veldig godt, og kjøpte enda flere pakker. Jeg brukte 5 måneder på å gå ned til målet mitt! Det var min opplevelse med Nutrilett. Husk: IKKE GI OPP!

-Kristine

Basert på livsstil og vektmål finnes det ulike produkter og metoder. Her kan du teste hva som passer best for deg!

VLCD - diet

Bestselgere: