Andres erfaring med Nutrilett VLCD shakes og produkter

Jeg startet med Nutrilett og allerede etter noen dager merket jeg resultater. Vekten går fort nedover og sulten gir seg etter noen dager. En kjempefin kickstart for de som ønsker å gå ned i vekt raskt med vlcd produkter!

Therese

Nutrilett diett erfaringer – Gullkjole for askepott

Jeg fant en nydelig gullkjole til en helt utrolig pris, jeg kjøpte kjolen og den ?passet?, men den så ikke veldig fin ut. Jeg hadde synlige valker som tøt ut under det smale midjebeltet.
Det skulle være en stor fest på jobb og jeg bestemte meg for at kjolen skulle passe.
Med Nutrilett Chocolate og Creamy Chicken Soup og litt ekstra magetrening skulle jeg greie det innen festen! Fast bestemt ? mer enn noen sinne ? fulgte jeg opplegget og nådde målet.
Kvelden kom og kjolen satt som et skudd. Jeg gikk inn på hotellet der selskapet skulle være, fikk et glass champagne og følte meg som prinsessen på ball. Jeg fikk mange komplimenter den kvelden og det hele ble en fantastisk opplevelse.
Nå er det en ny kjole – midnattsblå denne gangen, litt mindre ? og to uker til jobbens store nyttårsfest. Jeg skal greie denne og, og mere til!

Sissel

 

 

VLCD-produkter for rask vektnedgang

 

Forventet vektnedgang og ketose

Her er min historie om Nutrilett VLCD. Jeg håper dere kan bruke den til å inspirere noen der ute:

18 Januar 2013 bestemte jeg meg for å prøve Nutrilette VLCD kur, hadde noen spurt meg tideligare hadde jeg syntes at folk var riv røskende galen som skulle leve på supper og shaker i 21 dager, men det var før jeg var overvektig.
Jeg er en jente på 26 år, gift og har 2 nydelige gutter på 3 år og 8 mnd.
Eg har gått sakte men sikkert opp dei siste 3 årene siden jeg fikk første gutten og når jeg fikk andre gutten hjalp ikke det akkurat på for å si det sånn.

Jeg er klinkende klar over at jeg ikke har samme kroppen lenger, men planen min er at når eg begynner på denne kuren vil eg gå ned til 65 kg, så har eg ett par kg å gå opp, noe som mest sannsynlig kommer til å skje.

31 Januar var min aller første dag og både suppen og shakene smakte godt, nesten litt for godt.
De første dagene gikk fort, ved å pine meg selv lagde jeg middag hjemme hver eneste dag, på lørdagen lagde eg digg og fylte snope skålen så guttene i huset hadde å kose seg med.
Eg tenkte at dette kanskje var nødvendig, for på disse 21 dagene kom eg nok til å komme opp i en situasjon der eg blei veldig fristet, så tenkte at dette kanskje var min forberedelse.
Det var uvant å spise 5 måltider for dagen og noen av dagene klarte eg bare 4, etter ett par dager begynte vanilje shaken og bli en skikkelig favoritt, syntes den smarkte litt som vaffel kjeks.
På 4 dagen testet eg ut ketosestix og som eg trodde så var kroppen i ketose, den følelsen var veldig god.
Men eg kjente at eg var fryktelig lei av og drikke så mange liter vann for dagen og eg trente jo over 1 time for dagen på treningsstudioet og,drakk sikkert 5 liter for dagen og alikavel kom hodepinen snikanes.
Når det hadde gått en uke og kroppen var vant med å få mat på samme tidspunktet hver eneste dag, begynte den å skrike etter mat visst det gikk 1 minutt over tiden.
Det vanskeligste var når eg skulle bytte over fra dag til natt og omvendt, eg jobber da natt annen hver uke, men akkurat den dagen eg byttet drakk eg en ekstra shake og jeg såg ingen forandringer på ketosestixen, så regner med at det gjekk bra.

10 dagen hadde jeg besøk av min søster, lagde hjemmelagde daim boller og pizza, så når kvelden kom og jeg hadde 3 shaker igjen for dagen, ringte jeg rundt til venner for å høre om jeg kunne spise 2 pizza stykker, hadde så fryktelig lyst å ha noe å tygge på, fikk beskjed om at jeg sikert kom til å gå utav ketose, men at kroppen kom fort inn i det igjen.
Så da spiste jeg 2 pizza stykker, blei utrolig mett og angret veldig etterpå, sovnet og, kroppen blei rett og slett sliten av å innta så fyldig mat.
Men dagen etter var det rett tilbake på shaker og supper, testet med ketosestix noen dager etterpå og det var ingen forandring der heller, så gikk tydeligvis bra det også.

14 dager er gått og jeg kommer inn i mine gamle klær og føler meg mye gladere, min mann har fått sin gamle kone tilbake og mine barn har fått sin livsglade mamma tilbake, ikke alltid viktig hva vekten er men hvordan man har det med den vekten, jeg ble en person som var lat, sur og skikkelig teit.
I dag gleder jeg meg til jeg er ferdig på jobb så jeg kan trene, være med ungene,rydde og vaske hus og SMILE hele dagen lang.

Jeg har fremdeles 3 dager igjen på kuren og siste veie dag, men det slutter aldri der, jeg kommer til å jobbe og kjempe for å nå målet mitt, skal starte sakte men sikkert å begynne å spise vanlig mat igjen, mer hjemmelaget og sunnare mat, så meg, min mann og våre kjære barn skal få en lettare og bedre hverdag.
Min motivasjons bombe var akkurat det og kanskje jeg er ett sterkt menneske, men jeg mener absolutt alle som vil ha og få ett bedre liv, klarer det.
Stå på alle der ute, for det er virkelig verdt det.

Karina

 

Jeg har hatt en super opplevelse med Nutrilett. Jeg startet med en prøvepakke, jeg synes de smakte veldig godt, og kjøpte enda flere pakker. Jeg gikk ned i vekt veldig fort og mye. Jeg brukte 5 måneder på å gå ned til målet mitt!!! det var min opplevelse med nutrilett. husk IKKE GI OPP!

Kristine

Bestselgere: