5:2 og Nutrilett

Periodisk fasting eller 5:2 dietten er slankemetoden alle snakker om for tiden. Metoden går ut på at du spiser vanlig mat fem dager i uken og få kalorier to dager i uken.

Nutrilett barer er måltidserstattere som kan hjelpe deg enkelt og trygt under disse to fastedagene. Med Nutrilett kan du enkelt kontrollere kaloriinntaket per dag ettersom hvert produkt inneholder et bestemt antall kalorier. I tillegg har de et høyt proteininnhold, og et godt tilskudd av de vitaminer og mineraler kroppen trenger.

Med 2-3 Nutrilett barer i tillegg til rikelig med vann og litt grønnsaker, vil en kvinne holde seg til ca 500 kalorier pr dag og en mann ca 600 kalorier som er det anbefalte på fastedagene i 5:2 dietten.

Vi i Nutrilett vet at mange sliter med å gå ned i vekt, og at det ikke finnes en metode som fungerer for alle. For at en diett skal gi vektreduksjon og en positiv helseeffekt bør den være effektiv på lang sikt. Med 5:2-metoden kan man spise en sunn og variert kost fem dager i uken, noe som kanskje gjør den lettere og mer gjennomførbar enn en del andre måter å gå ned i vekt på.

Les mer om Nutrilett barer her: Bars

Kjøp barer her

Spørsmål og svar om Nutrilett og 5:2 kan du lese her

Bestselgere: