• Gratis levering over 500kr
  • Sikker betaling med Klarna
middagstips brokkoliboller med zucchinipasta

Dette er et sunt middagstips for deg som vil spise mer vegetarmat. Dette er smakfulle grønnsaksboller laget på brokkoli, som serveres med Zucchini-pasta. Det beste av alt, retten er på under 600 kalorier!

Se også: Oppskrift på rødbetspasta

Ingredienser:

  • 1 stk brokkolihodet
  • ½ løk
  • 3 dl ristede solsikkekjerner
  • 2 fedd hvitløk
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ss sitronjuice 100 %
  • 2 små avokadoer, modne
  • 10 gram basilikum
  • Salt og pepper
  • 2 stk zucchini

Slik gjør du:

Brokkoliboller:

  • Skyll brokkolien og skjær av brokkoli-kronene.
  • Sett brokkoli, løk, solsikkekjerner, hvitløk og olivenolje i en food prosessor.
  • Kjør til du har en glatt, men fortsatt litt grov, blanding.
  • Rull til boller.

Avokadopesto:

  • Sett avokado, basilikum, hvitløk, olivenolje og sitronjuice i en food prosessor.
  • Kjør til du har en glatt blanding.
  • Smak til med salt og pepper.

Zucchini-pasta:

  • Kok opp en kasserolle med saltet vann.
  • Strimle zucchini eller riv i et spiraljern.
  • Legg zucchinien i vannet og la det koke i noen sekunder.
  • Sil bort vannet.
  • Server zucchini-pastaen med avokadopesto og brokkolibollene.

Dette er en sunn oppskrift som er vegansk, fylt med masse fiber, protein og sunne fettsyrer.

Se også: Sunn oppskrift på vegetariske wraps

Per portion:

  • Kalorier: 563,3
  • Fiber (g): 22,7
  • Proteiner (g): 31,3
  • Fett (g): 94,3
  • Karbohydrater (g): 45,8
  • Sukker (g): 14,1

I samarbeid med Evelina Söderholm

Relaterte blogginnlegg

Din vara har lagts till i varukorgen. För att ta del av rabatten måste du vara inloggad som medlem.
LOGG INN eller BLI MEDLEM