• Gratis levering over 500 kr
  • Sikker betaling med Klarna
Close
lavkarbo brød med mandelmel

Dette er en oppskrift på lavkarbo brød med mandel mel, og høyt innholde av protein! Brødet er naturlig glutenfritt på grunn av mandel melet, og det er enkelt å lage. Oppskriften holder til 7 porsjoner.

  • Porsjoner 7
  • Tilberedelsestid 00:20:00
  • Kalorier 182

Ingredienser:

  • 1,5 dl mandelmel
  • 2 stk egg
  • 1 boks Mager Cottage cheese
  • 0,5 dl solsikkefrø
  • 2 ss margarin, 60 %
  • 2 ss Fiberhusk
  • 2 ss bakepulver
  • 1 ts chiafrø
  • 1 krm salt

Slik gjør du:

  1. Sett ovnen på 200 grader
  2. Bland cottage cheese og egg til en slett deig. Rør sammen alle de tørre ingrediensene og smelt margarinet. Plasser alt i en kjøkkenmaskin og kjør til alt har blandet seg
  3. La stå i 2 minutter så deigen får hevet noe
  4. Fordel deigen i 7 boller og rull til rundstykker. Skyll hendene i vann så det blir enklere å rulle
  5. Strø over chiafrø og sett midt i ovnen, stek i 20 minutter

Per porsjon:

Kalorier: 181,9

Fiber (g): 5,4

Proteiner (g): 10,2

Fett (g): 13,2

Karbohydrater (g): 3,3

Sukker (g): 1,5

Oppskrift av Evelina Söderholm

Relaterte blogginnlegg