Betaling

For en trygg og sikker betaling bruker Nutrilett.no Klarna Faktura. Når du betaler kan du derfor alltid handle trygt og enkelt med Klarna.

Ved bestilling kan du velge å betale med kort eller faktura, og i samarbeid med Klarna AB, tilbyr vi faktura og delbetaling. Når du velger Klarna som betalingsmåte, sendes faktura samme dag som varene sendes fra vårt lager.

Du kan velge å betale hele beløpet med en gang, eller dele opp betalingen i mindre deler. Fakturaen forfaller i løpet av 30 dager, og dersom  du bruker kredittkort eller debetkort ved betaling – reserverer vi kjøpesummen på kortet ved bestilling og kortet blir belastet samme dag som varen sendes.

Du kan kun bestille til din folkeregistrerte adresse når du velger faktura eller delbetaling, og du må være minst 18 år gammel når du bestiller. Når du har fått fakturaen din kan du velge å delbetale opp til 24 måneder. Ved delbetaling tilkommer den rentesatsen Klarna har satt. Du anbefales derfor å sjekke Klarna sine vilkår og rentesatser før avtale inngås. Ved et kredittkjøp tas det på deg som kunde en kredittopplysning. Ved forsinket eller uteblitt betaling debiteres en avgift, samt forsinkelsesrente.

For å se fullstendige vilkår for Klarna, se linkene nedenfor:

For informasjon om tilbakebetaling, se under punkt 10 om angrerett.

Vi lagrer aldri din kortinformasjon og all informasjon blir sendt kryptert via sikre servere, og du kan laste ned fakturaen din på klarna.no.

Når du velger Klarna som betalingsløsning kan det foretas en kredittsjekk, og dersom kredittsjekk foretas vil et gjenpartsbrev blir sendt til din e-post. Personopplysninger behandles i henhold til gjeldene lovverk, og Klarna håndterer personopplysninger for å utføre kundeanalyser, identifikasjoner, kredittvurdering og markedsføring. For spørsmål gjeldene Klarna, ta kontakt med deres kunderservice på telefon: 22 33 33 43 eller e-sport: webshop@nutrilett.no

Priser og avgifter

Prisene angitt på Nutrilett.no gjelder for bestillinger lagt inn på dette nettstedet. Alle priser er angitt i NOK og er inklusive MVA. Prisene omfatter ikke betaling- og forsendelsesavgifter som gis separat. Du kan betale for kjøpet med alternativene som er angitt på nettsiden.

Reklamasjon

Hvis det er en feil eller mangel med varen du har kjøpt, har du reklamasjonsrett. Dette forutsetter at du gir oss beskjed innen rimelig tid og at du kan fremlegge ordrenummer og/eller kvittering på at varen er kjøpt hos oss. Oppdager du at varen har en defekt når du mottar ordren din, skal du kontakte oss så raskt som mulig.

Dersom du ønsker å melde ifra om en reklamasjon/klage eller har spørsmål vedrørende reklamasjoner, ta kontakt med webshop@nutrilett.no

Angrerett

Som kunde hos oss har du alltid 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar din pakke. Angreretten gjelder også varer som er på salg. En retur forutsetter at varen er uåpnet og er i samme forfatning som da du mottok den. Du er nødt til å hente ut pakken fra ditt lokale postkontor for å benytte deg av angreretten.

Ønsker du å returnere din pakke? Slik gjør du:

  1. Ta kontakt med vår kundeservice på telefon 21 50 94 66 eller e-post: kundeservice@nutrilett.no
  2. Vår kundeservice sender deg en fraktetikett på mail som du printer ut og fester utenpå returpakken.
  3. Pakken leveres til et av Helthjem sine innleveringssteder, finn hentestedet som passer best for deg her
  4. Husk å feste returetiketten godt på pakken, og stryk over eventuelle gamle etiketter. (Vi anbefaler at du sparer på innleveringskvitteringen du får ved retur av pakken)

Når vi har behandlet returen, sørger Klarna for oppdatert faktura eller for tilbakebetalingen. Dersom du har valgt faktura, men ikke betalt den, vil varen slettes fra din faktura. Har du betalt med kort vil Klarna ta kontakt med deg for tilbakebetaling.

Tilbakebetalingen vil skje innen 7-14 virkedager etter at din retur er godkjent. Du kan logge deg inn på www.klarna.no for å få oversikt over dine utestående beløp, samt betalingsinformasjon.

Kontaktinformasjon

Orkla Health AS

Org. Nummer: 986 519 904

Adresse: Drammensveien 149 A, 0277 OSLO
e-post kundeservice: kundeservice@nutrilett.no

Telefon kundeservice: 21 50 94 66