• Gratis levering over 500 kr
  • Sikker betaling med Klarna
Close
Om Nutrilett
Produkter For en sunn livsstil
GRATIS FRAKT PÅ ORDRE OVER 500 KR
TRYGG OG ENKEL BETALING MED KLARNA

Det er kjapt, enkelt og trygt å handle hos oss.

Nutrilett.no leverer over hele fastlands-Norge, men ikke til Svalbard. Posten Norge leverer våre pakker og brev til kundene.

Vi har normalt 3-5 virkedagers leveringstid.

 

Sporing av pakker

Leveringsbekreftelse med sporingsnummer til din pakke sendes til deg på SMS når pakken sendes fra vårt lager.

 

Fraktmåter

Fraktpris for de ulike leveringsalternativene vises før du betaler i kassen, slik at du nøyaktig vet hva ordrebeløpet er. Husk å bruke korrekt adresse og postnummer på leveringsadressen din.

 

Mangler eller feil ved levering 

Hvis du har mottatt feil vare, eller mangler en eller flere varer i forhold til din ordre-/leveringsbekreftelse (og dette ikke skyldes at du har restordre liggende hos oss), kan du sende en e-post til shop@nutrilett.no.

Denne e-posten må inneholde følgende informasjon:
• Ordrenummer
• Varenummer på varen som mangler

 

Vi vil deretter jobbe med å finne ut hva som har skjedd og rette opp eventuelle feil.

 

Fraktkostnader 

For uavhentede pakker som ikke er avtalt på forhånd med Nutrilett.no vil kunden normalt bli belastet med et gebyr på 175,- inkl. mva. Dette gebyret skal dekke frakt tur/retur, og de direkte kostnadene til plukking, pakking og emballering av produktene. Gebyret er uavhengig av om man ønsker ordren tilsendt på nytt.

Når en pakke ikke blir hentet vil Nutrilett kunne kreve fraktkostnadene tur/retur.

 

Retur

Om du ønsker å returnere en vare kan du sende e-post til shop@nutrilett.no.

 

Denne e-posten må inneholde følgende informasjon:
• Ordrenummer
• Varenummer på varen som ønskes å sende i retur
• Returårsak

 

Når vi har behandlet returen sørger Klarna for oppdatert faktura eller for tilbakebetalingen. Dersom du har valgt faktura og ikke betalt den, vil varen slettes fra fakturaen. Har du betalt med kort vil Klarna ta kontakt med deg for tilbakebetaling. Tilbakebetalingen skjer innen 7-14 virkedager etter at vi har gitt beskjed til klarna om refundering. Du kan logge deg inn på klarna.no for å få oversikt over dine utestående beløp samt betalingsinformasjon.

Om du returnerer noe uten å bestille noe annet i bytte betaler du returgebyr.

For å få tilbakebetalt hele beløpet ved retur/angrerett, skal varen sendes tilbake i samme stand som da du mottok den. Det vil si i originalemballasje. Dersom originalemballasjen er ødelagt vil varen anses som brukt.

Ved retur og bytte tilbakebetales pengene i løpet av 7-14 virkedager etter at du mottok returbekreftelse fra oss. Det er fordi det er klarna som står for denne refunderingen, og de får beskjed fra oss så snart returen er behandlet. Deretter har de en behandlingstid på 7-14 virkedager. Dersom du har betalt med kort føres pengene direkte tilbake til samme kort, ved betaling med faktura vil Klarna kontakte deg for kontonummer.

 

Returadresse:
Orkla Health
Kvernhusveien 21
2743 Harestua

Takk for din påmelding

Close
VIL DU HA GODE TILBUD?
Meld deg på vårt nyhetsbrev - og få gode tilbud 1-2 ganger i måneden!