• Gratis levering over 500 kr
  • Sikker betaling med Klarna
willpowers kickstart

Et kickstart program

Dette programmet passer for deg som ønsker en stor livsstilsendring og raske resultater. Programmet er for deg med BMI på over 30 og som ønsker en vesentlig vektreduksjon.

Willpower Kickstart er et program med VLCD (very low calory diet). Dette er en vektreduksjonsdiett med svært lavt kaloriinnhold. Alle måltider erstattes med 5 Nutrilett shakes og supper i opptil tre uker. Det er viktig at du tar alle 5 posene hver dag for å være sikker på at du får i deg alle nødvendige næringsstoffer. Du skal ikke spise annen mat i diettperioden. Du får i deg de næringsstoffene kroppen din trenger, bare med mindre kalorier i denne perioden.

Dette programmet og VLCD produkter skal ikke skal brukes av gravide, ammende, barn, ungdom eller eldre.

 

Hvordan forberede seg

  • Reduksjon av mengde mat 2-3 dager i forveien – start med å redusere kaloriinntaket ditt noen dager i forveien slik at du vender kroppen til mindre mengde mat. Tenk flere små måltider i løpet av dagen enn færre store. Husk også å drikke vann mellom måltidene.
  • Reduksjon av fettrik mat – reduser mengden fett i kostholdet, som for eksempel bearbeidet og rødt kjøtt (kjøttdeig, pølser, salami), samt fete meieriprodukter (helmelk, fløte, rømme, original ost).

 

Hva skal du tenke på

Motivasjon er en viktig faktor for å lykkes. Tenk på hvor viktig denne endringen er for deg, prioriter endringsarbeidet i hverdagen, være innstilt på at endringene kan bli strevsomme og tidskrevende, men ikke glem grunnen til at du ønsket å gjøre en endring i utgangspunktet!

Vær flink til å planlegge, og gå til innkjøp av alle produktene du behøver for hele diettperioden. Da reduserer du sannsynligheten for at du handler andre ting på butikken og avviker fra dietten underveis.

Det er vanskelig å vende vaner, så ikke gi opp om du ikke klarer å følge programmet noen dager.

Hodepine, frysing og svimmelhet er vanlig ved et veldig lavt kaloriinntak. Husk å drikke mye vann og ta på deg varme klær.

 

Trening og aktivitet i denne fasen

Ettersom kostholdet i denne perioden er Nutrilett shaker og supper med lavt kaloriinnhold, så tones hard og fysisk aktivitet ned. Det du skal vektlegge i denne fasen er 2-3 dager med gode gåturer (minst 45 minutter), og eventuelt noe lett styrketrening. Bruk aktivitetskalenderen til å planlegge uken din, da blir det mye enklere å gjennomføre.

 

Hva gjør du nå?

  • Kjøp de produktene du behøver for å starte en slik diett. I nettbutikken får du et større utvalg av produkter, og du kan både sette sammen dine egne favoritter eller kjøpe ferdige pakker. Husk at du alltid som medlem har 20% rabatt på alle produktene i nettbutikken ved å bruke rabattkoden «Teamwillpower20» i kassen. Produktene i Get Started kategorien er de som passer til dette programmet.
  • Til høyre på denne siden finner du vår anbefaling på kosthold- og aktivitetsprogrammer gjennom denne fasen. Last ned programmene og husk å lese gjennom «Forklaring til treningsprogrammet» slik at du forstår de forskjellige begrepene som benyttes.
    • Last ned vår kostholds- og aktivitetsplanlegger. Print ut skjemaet, fyll inn hva du skal ha til de forskjellige måltidene samt hvilken aktivitet du skal gjennomføre.

 

  • Ta kontakt med oss på vår Willpower Facebook gruppe om du har spørsmål og behov for støtte underveis. Vi er her for deg og hjelper deg mer enn gjerne på veien.

Så nå er det bare å komme igang. Vi gleder oss til å høre fra deg på Facebook!

 

Planlegg ukens kosthold og aktiviteter

Takk for din påmelding

VIL DU HA GODE TILBUD?
Meld deg på vårt nyhetsbrev - og få gode tilbud 1-2 ganger i måneden!