• Gratis levering over 500 kr
 • Sikker betaling med Klarna
Close
to jenter som viser biceps

VI ER KLARE TIL Å HJELPE DEG MOT DINE MÅL

Det å ta det første steget mot en lettere og sunnere livsstil er et valg man gjør fordi man har et ønske om bedre helse eller en enklere hverdag. Vi vet at det for mange er en vanskelig vei å gå, og ønsker derfor å hjelpe deg på veien. I Willpower-gruppen finnes det ingen dumme spørsmål, og det du lurer på er det garantert veldig mange andre som også lurer på.

HVA GJØR DU NÅ?

For at du skal komme raskt i gang, er det viktig at du gjør noen konkrete tiltak for å forberede deg:

  1. Bli medlem av Team Willpower på Facebook. Alt av kommunikasjon, motivasjon, inspirasjon, oppskrifter og treningstips vil deles der. Du får tilgang innen 24 timer.
  2. Velg det programmet som passer deg best. Alle programmene ligger lenger ned på denne siden. Under hver programside finner du kosthold- og treningsprogrammer, samt mer informasjon om hvordan du forbereder deg før start og gjennom programmet du har valgt.
  3. Husk å rydde kjøleskapet for matvarer som du ikke skal spise de neste ukene, det gjør det alltid enklere å komme igang.
  4. Fyll opp kjøleskap og skuffer med de matvarene som står i din kostholdsplan.
  5. Planlegg dagene fremover, med hvilke aktiviteter du skal gjennomføre og alle måltidene du skal spise. På alle programsidene kan du laste ned vår kosthold- og aktivitetsplanlegger

Fortsatt litt usikker på hva du skal gjøre? Spør oss gjerne direkte på Facebook. Om du allerede nå vet at du ønsker en tettere individuell oppfølging med kosthold- og treningsplaner som passer for deg og din hverdag, bør du lese mer om Willpowers tilbud om skreddersydd oppfølging.

Vi gleder oss til å høre fra deg på Facebook.

Hilsen Marie & Madelen
Willpowerteamet

Takk for din påmelding

Close
VIL DU HA GODE TILBUD?
Meld deg på vårt nyhetsbrev - og få gode tilbud 1-2 ganger i måneden!