vegetarpizza med mozzarella

Vegetarpizza med mozzarella

Dette er en oppskrift på en sunnere pizza med masse protein. Topp den med tomatsausen og grønnsakene du har liggende hjemme. Et godt tips er å lage dobbel oppskrift – frys den ene bunnen – så har du alltid en sunn pizza tilgjengelig! Oppskriften holder til 6 porsjoner.

Porsjoner: 6
Tilberedelsestid: 00:20:00
Kalorier: 439.8

Ingredienser:

  • 1 stk stort beger mager cottage cheese
  • 12 dl havregryn
  • 4 stk egg
  • 1 ss bakepulver
  • 1 ts salt
  • 1 boks tomatsaus, uten tilsatt sukker
  • 1 pose italiensk mozzarella
  • 2 stk sjampinjong
  • 8-10 stk små tomater
  • 1 pose ruccola

Slik gjør du:

  1. Sett ovnen på 200 grader
  2. Kjør havregryn, bakepulver og salt i en kjøkkenmaskin til havregrynen har blitt til mel. Sett melet til siden
  3. Kjør cottage cheese og egg i kjøkkenmaskin til en glatt masse
  4. Rør deretter massen sammen med havremelet til en deig
  5. Trykk eller kjevle ut deigen på et stekebrett med bakepapir
  6. Bre utover tomatsausen og topp med tomat, mozzarella og sjampinjong
  7. Stek 20 minutter midt i ovnen
  8. Ta ut og topp med ruccola før servering

Per porsjon:

Kalorier: 439,8

Fiber (g): 6,3

Proteiner (g): 26,4

Fett (g): 15,2

Karbohydrater (g): 46,7

Sukker (g): 4,9

Oppskrift av Evelina Söderholm

Hva syns du om oppskriften?

(0 Anmeldelser)
Totalvurdering

Bestselgere: