Vegetarlasagne med spinat oppskrift

Vegetarlasagne med spinat

Denne glutenfrie og proteinrike oppskriften på vegetarlasagne blir du garantert mett av. Oppskriften holder til to porsjoner og inneholder blant annet spinat og sopp. Nam!

Porsjoner: 2
Tilberedelsestid: 00:30:00
Kalorier: 568.1

Ingredienser:

  • 1 pakke bønne-lasagneplater
  • 1 pakke frossen spinat
  • 1 pakke soppmiks, frossen
  • 1 pakke hakkede tomater
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts hvit pepper
  • 1 stk liten gul løk
  • 1 stk stort hvitløksfedd
  • 1 ts timian
  • 0,5 ts muskatnøtt

Ostesaus:

  • 400 g cottage cheese (0,2 % fett)
  • 1 stk egg
  • 0,5 dl melk, fettfri
  • 2 ss næringsgjær

Slik gjør du:

  1. Tin spinat og soppmiks. Sett ovnen på 200 grader
  2. Rør sammen spinat, soppmiks, tomater, hakket løk, presset hvitløk og krydder i en bolle
  3. Rør sammen cottage cheese, egg, melk og næringsgjær i en annen bolle
  4. Sett sammen lasagneplatene, spinatmiksen og ostesausen i en ildfast form – lagvis. Topp gjerne med ett lag ostesaus for en fin overflate
  5. Stek midt i ovnen i 30 minutter. Ta ut og la hvile noe før servering. Server gjerne med en lett salat

Per porsjon:

Kalorier: 568,1

Fiber (g): 17,8

Proteiner (g): 67,1

Fett (g): 12,3

Karbohydrater (g): 35,3

Sukker (g): 24

 

Oppskrift av Evelina Söderholm

Hva syns du om oppskriften?

(0 Anmeldelser)
Totalvurdering

Bestselgere: