• Gratis levering over 500 kr
  • Sikker betaling med Klarna
vegetarbiff med fetaost

Hvis du ønsker å spise mindre kjøtt i hverdagen, eller er vegetarianer, vil denne oppskriften på vegetarbiff med fetaost være midt i blinken! Quinoa er et proteinrikt frø full av næring – så disse biffene er perfekt å lage hvis du har quinoa rester. Oppskriften er glutenfri og holder til 4 porsjoner. Spis den med burgerbrød eller poteter og saus. Nam!

  • Porsjoner 4
  • Tilberedelsestid 00:25:00
  • Kalorier 291

Ingredienser:

  • 2 dl kokt quinoa
  • 220 g squash
  • 3 stk egg
  • 1 dl soltørkede tomater
  • 1 pakke fetaost (150 g)
  • 2 hvitløksfedd
  • 1 dl pofiber
  • ½ ts salt
  • 2 krm svart pepper
  • 1 ss olivenolje

Slik gjør du:

  1. Sett ovnen på 200 grader
  2. Riv squashen og press ut all væske
  3. Hakk soltørkede tomater, smul osten og press hvitløken
  4. Bland alle ingrediensene til en deig. Smak til med salt og pepper
  5. Form deigen til 8 like store biffer og legg på et stekebrett med bakepapir
  6. Stek midt i ovnen i 15 minutter, snu biffene og stek ytterligere 10 minutter

Per porsjon:

Kalorier: 290,8

Fiber (g): 4,3

Proteiner (g): 15,1

Fett (g): 19,2

Karbohydrater (g): 13,3

Sukker (g): 3,9

Oppskrift av Evelina Söderholm

Relaterte blogginnlegg