• Gratis levering over 500 kr
  • Sikker betaling med Klarna
Close

Hold deg oppdatert! Få informasjonen om Spring Fling tilbudene først.

Meld deg på her
Image

Vil du ha gode tilbud?

Meld deg på vårt nyhetsbrev - og få gode tilbud 1-2 ganger i måneden

Spring Fling hos Nutrilett

Endelig er våren her! Det betyr fuglekvitter, varmere luft og lengre dager. På Nutrilett.no feirer vi denne flotte sesongen ved å arrangere vår første Spring Fling. Vi tilbyr gode rabatter på alle våre produkter. På denne siden får du en oversikt over alle tilbudene vi tilbyr under vårens høydepunkt.

Er du på jakt etter tilbud akkurat nå? Som abonnent på Nutriletts Nyhetsbrev får du 15 % rabatt på kjøpet ditt.

Hva er Spring Fling?

Spring Fling er navnet på både et ball og tivoli som arrangeres hvert år ved flere amerikanske skoler på vår-halvåret. Det ble for første gang arrangert som et tivoli av University of Arizona i 1974, men spredde seg raskt videre til flere skoler hvor navnet ble brukt til ikke bare tivoli, men også skoleball. I senere tid har Spring Fling blitt til en stor salgs anledning på våren med gode muligheter til å gjøre noen kupp. Nutrilett.no er en av flere nettbutikker som lar seg inspirere av festlighetene og vi arrangerer derfor vår egen Spring Fling.

Gjør et kupp!

Nutrilett tilbyr fantastiske tilbud under Spring Fling. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev kan du få tilgang på tilbudene før alle andre. Meld deg på og følg med i innboksen i mai.

Når er det Spring Fling hos Nutrilett?

Spring Fling finner sted i mai. Følg med i april og mai for eksakt varighet og tidspunkt, slik at du kan spare penger på shoppingen hos oss!