• Gratis levering over 500 kr
  • Sikker betaling med Klarna
Close
Nettbutikk

PRODUKTKATEGORIER

Produkter For en sunn livsstil
GRATIS FRAKT PÅ ORDRE OVER 500 KR
TRYGG OG ENKEL BETALING MED KLARNA

Smart Living

­ Smart Living

Produktene fra Smart Living-serien består av naturlige ingredienser og smaker kjempegodt! Denne kategorien med produkter inneholder pannekakemiks, havregrøt med forskjellige smaker og en nøttebar som passer perfekt for deg som vil legge om til en sunnere livsstil eller vil opprettholde måltider med naturlige ingredienser.
Pannekakemiksen er en fiber- og proteinrik miks som er laget på fullkornsmel fra havre og FiberHusk. Et godt alternativ for både gane og mage. Proteinpannekakene er uten tilsatt sukker, og blandes enkelt ut med vann før du steker de i stekepanna. Perfekt med bær og frukt til topping, og kanskje en liten dryss med sjokoladesaus på toppen?

Havregrøtene fra Smart Living er et kjempe godt frokostalternativ, og spesielt for deg som er mye på farten eller kun har tid til en kjapp frokost. Du blander den med vann, venter noen minutter, og så er måltidet klart. Spis den på toget, bussen eller når du kommer frem til jobb eller skole. Du får i tillegg i deg gode næringsstoffer og den kan spises når enn du er sulten!

Nøttebaren fra Smart Living inneholder mange gode nøtter og frø, som for eksempel mandler, gresskarkjerner, cashewnøtter, i tillegg til honning, dadler og rosiner. Mye på farten? Da kan du nyte denne knasende gode baren på vei til et møte eller med god samvittighet når du blir fysen utpå ettermiddagen.

Prøv våre naturlige produkter uten tilsatt sukker her – kjøp i dag!

Takk for din påmelding

Close
VIL DU HA GODE TILBUD?
Meld deg på vårt nyhetsbrev - og få gode tilbud 1-2 ganger i måneden!