• Gratis levering over 500 kr
  • Sikker betaling med Klarna
Oppskrift på sjokolade mug cake med Toffee Fudge

Mettende mellommåltid eller dessert med ¼ Toffee Fudge bar og høyt proteininnhold, og mindre karbohydrater enn vanlige mug cakes.

  • Porsjoner 1
  • Tilberedelsestid
  • Kalorier 293

Ingredienser:

  • 1 stk banan
  • 1 ss peanøttsmør
  • 1 stk egg
  • 2 ts stevia
  • 2 ss kakao
  • ¼ Toffee Fudge bar

Slik gjør du:

  1. Mos bananen og rør deretter sammen med peanøttsmør, egg, stevia og kakao
  2. Hell opp i 2 kopper eller skåler
  3. Del Toffee Fudge baren og trykk ned i midten av deigen
  4. Kjør i mikroen på full effekt i 1 minutt
  5. Server med en gang

Per porsjon:

Kalorier: 293,6

Fiber (g): 8,3

Proteiner (g): 17,8

Fett (g): 16,5

Karbohydrater (g): 26,9

Sukker (g): 12

I samarbeid med Evelina Söderholm

Relaterte blogginnlegg