• Gratis levering over 500 kr
  • Sikker betaling med Klarna
Oppskrift på sjokolade mug cake med Toffee Fudge

Oppskrift på sjokolade mug cake med Toffee Fudge

Mettende mellommåltid eller dessert med høyt proteininnhold, og mindre karbohydrater enn vanlige mug cakes.

Ingredienser:

Slik gjør du:

  1. Mos bananen og rør deretter sammen med peanøttsmør, egg, stevia og kakao
  2. Hell opp i 2 kopper eller skåler
  3. Del Toffee Fudge baren og trykk ned i midten av deigen
  4. Kjør i mikroen på full effekt i 1 minutt
  5. Server med en gang

Per porsjon:

Kalorier: 293,6

Fiber (g): 8,3

Proteiner (g): 17,8

Fett (g): 16,5

Karbohydrater (g): 26,9

Sukker (g): 12

I samarbeid med Evelina Söderholm

Relaterte blogginnlegg