Oppskrift på pølse

Pølse med ris, bønner og grønnsaker – Sunn hverdagsmat

Enkel hverdagsmat! Pølse trenger ikke være et dårlig alternativ, velg en med høyt kjøttinnhold. Et annet smart tips er å minimere risen, og blande inn bønner og grønnsaker – på den måten får du enkelt opp proteinmengden og ned karbohydratene.

Porsjoner: 3
Kalorier: 579

Ingredienser:

  • 3 stk pølse
  • 1 pakke kikerter
  • 200 g hakket brokkoli
  • 1 dl ukokt ris
  • 2 ss Sambal olek

Slik gjør du:

  1. Kok ris etter anvisning på pakken
  2. Stek pølsen i en non-stick panne – da trenger du ikke stekefett
  3. Hell av vannet fra kikertene. Tilsett kikerter og brokkoli i risen, rett før risen er ferdig – slik at grønnsakene blir varme
  4. Server pølsen med ris og sambal olek

Per porsjon:

Kalorier: 579,5

Fiber (g): 10,2

Proteiner (g): 27,7

Fett (g): 24,7

Karbohydrater (g): 61,9

Sukker (g): 8,2

Oppskrift av Evelina Söderholm

Hva syns du om oppskriften?

(0 Anmeldelser)
Totalvurdering

Bestselgere: