Oppskrift på pad thai

Pad Thai

Vegansk variant av Pad Thai som er både rask å lage, samtidig som den er kjempe god! Retten har høyt proteininnhold.

Porsjoner: 2
Kalorier: 592.9

Ingredienser:

  • 300 g Bønnepasta
  • 1 pose råkostblanding (250 g)
  • 3 ss Rich hoisin saus
  • 3 ss peanøttsmør
  • 1 dl (40 g) peanøtter
  • Noen stilker koriander
  • ½ løk

Slik gjør du:

  1. Kok pastaen etter instruksene på posen. Hell av vannet og la den renne av
  2. Skiv løken og grovhakk nøttene
  3. Varm opp peanøttsmøret og hoisinsausen på lav varme, slik at det smelter sammen. Rør om
  4. Tilsett pastaen i sausen og rør om godt, slik at pastaen får saus på seg
  5. Tilsett råkostblandingen og løk, rør om og varm opp på middels varme
  6. Topp med peanøtter og koriander
  7. Server!

Per porsjon:

Kalorier: 592,9

Fiber (g): 23,9

Proteiner (g): 54,4

Fett (g): 20,3

Karbohydrater (g): 45,5

Sukker (g): 30,1

Oppskrift av Evelina Söderholm

Hva syns du om oppskriften?

(0 Anmeldelser)
Totalvurdering

Bestselgere: