vegetar biff

Vegetarbiff med halloumi

Denne oppskriften på vegetar biff med halloumi er enkel, rask og god! Til denne «biffen kan du servere ris, pasta eller for eksempel couscous – kanskje du kan bruke den som en burger patty også! Oppskriften holder til 2 porsjoner, 4 biffer.

Oppskrift av Evelina Söderholm

Porsjoner: 2
Tilberedelsestid: 00:10:00
Kalorier: 365

Ingredienser:

  • 1 boks kokte kikerter
  • ½ pakke halloumi
  • 4,5 ss kikertlake
  • 0,25 dl potetmel
  • 1 krm salt
  • 0,5 ts mynte

Slik gjør du:

  1. Kjør halloumi til en kornete masse i en kjøkkenmaskin, tilsett kikerter, kikertlake, salt, pepper og mynte. Kjør slik at alt blander seg. Tilsett potetmel og kjør til alt har blandet seg. Er deigen for løs, tilsett mer potetmel.
  2. Form til 4 biffer, stek på medium varme i en teflonpanne i 6+8 minutter på hver side, så biffene får farge.
  3. Server med valgfritt tilbehør.

Per porsjon

Kalorier :
365
Fiber (g) :
6,5
Proteiner (g) :
20,8
Fett (g) :
15,7
Karbohydrater (g) :
33,1
Sukker (g) :
2,4