ramen vegetar

Ramen nuddelsuppe – Vegetar

Denne oppskriften på ramen er både enkel å variere, god på smak og lett å lage! Oppskriften holder til 4 porsjoner og passer like godt på kalde dager som en vanlig hverdag. Varier innholdet og bruk de grønnsakene du har hjemme, samt lime og koriander er to smaker som passer perfekt til denne japanske nuddelsuppen.

Oppskrift av Evelina Söderholm

Porsjoner: 4
Tilberedelsestid: 00:15:00
Kalorier: 511

Buljong:

  • 1 ss fersk ingefær
  • 2 hvitløksfedd
  • 3 ss soyasaus
  • 3 terninger grønnsaksbuljong
  • 1,5 liter vann
  • 1 ss sesamolje
  • 0,5 stk fersk chili

Til servering:

  • ½ pakke stekt tofu
  • 1 pakke eggnudler
  • 2 stk egg
  • 0,5 stk fersk chili
  • 1 stk pak choi
  • 1 ss sesamfrø
  • 200 g edamamebønner
  • 2 stk gulrot

Slik gjør du:

  1. Finhakk ingefær, hvitløk og chili. Varm opp en dyp panne/kjele med sesamolje og fres ingefær, hvitløk og chili i ca 1 minutt. Hell på vann, tilsett buljongterning og soyasaus. Legg i nudlene og kok etter antall minutter på pakken. Kok egg i 5 minutter, skrell og del. Skiv tofu, pak choi, chili og gulrøtter. Server alt i samme bolle, eller grønnsaker, buljong og nudler hver for seg.

Per porsjon

Kalorier :
511,4
Fiber (g) :
5,2
Proteiner (g) :
24,9
Fett (g) :
16,1
Karbohydrater (g) :
53,2
Sukker (g) :
6,3