pad thai vegetar

Pad thai – Vegetar

Prøv en ny og vegetarisk oppskrift med denne smakfulle pad thaien! Oppskriften holder til 4 porsjoner og vil mette godt med sine asiatiske smaker. Både fersk lime og chili vil gjøre retten enda mer smakfull. Bruk denne oppskriften som en base, og tilsett alle de grønnsakene du ønsker for variasjon.

Oppskrift av Evelina Söderholm

Porsjoner: 4
Tilberedelsestid: 00:10:00
Kalorier: 519

Ingredienser:

  • 1 ss rapsolje
  • 1 pakke vegetariske kyllingbiter
  • 1 stk kål (400g)
  • 1 bunt koriander
  • 1 stk egg
  • 1 pose pad thai woksaus
  • 1 dl peanøtter
  • 1 pakke risnudler (180g)

Slik gjør du:

  1. Kok nudlene etter instrukser på pakken. Strimle kålen. Varm en wok- eller stekepanne med oljen og stek kålen på høy varme i 1-2 minutter. Tilsett de vegetariske kyllingbitene, woksaus og egg. Rør rundt så egget blander seg godt inn. Tilsett nudler og rør rundt. Hakk peanøtter grovt og topp med peanøtter og koriander. Server!

Per porsjon

Kalorier :
518,7
Fiber (g) :
9,2
Proteiner (g) :
28,7
Fett (g) :
19,7
Karbohydrater (g) :
54,1
Sukker (g) :
11,6