linsegryte vegetar

Indisk linsegryte

Denne oppskriften på indisk linsegryte er vegetarisk og har masse gode smaker. Perfekt til middag  på hverdager og til selskap. Den er enkel å lage og serveres med naan.

Oppskrift av Evelina Söderholm

Porsjoner: 2
Tilberedelsestid: 00:10:00
Kalorier: 582

Ingredienser:

  • 2 pakker (350 g) grønne linser, kokte
  • 2 stk gulrot
  • 1 pakke hakkede tomater
  • 3 ss tandori paste
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts svart pepper
  • 0,5 dl naturell yoghurt
  • 2 stk naan

Slik gjør du:

  1. I en blender eller kjøkkenmaskin; kjør gulrot, hakkede tomater, tandori paste,salt og pepper til en slett saus. Varm opp sausen i en gryte eller stekepanne. Varm brødet etter instruksene på forpakningen. Skyll og tilsett linsene i sausen og la det koke opp. Topp med en dæsj yoghurt og server med naan.

Per porsjon

Kalorier :
582
Fiber (g) :
15,7
Proteiner (g) :
24,6
Fett (g) :
4,6
Karbohydrater (g) :
112,1
Sukker (g) :
16,5