vegetar enchiladas

Halloumi Enchiladas – Vegetar

Denne oppskriften på vegetar enchiladas med halloumi er både rask og enkel. Den passer godt som en rask hverdagsmiddag, og det beste av alt – ta med restene til lunsj – hvis det blir noen. Oppskriften holder til 2 porsjoner. Nyt!

Oppskrift av Evelina Söderholm

Porsjoner: 2
Tilberedelsestid: 00:10:00
Kalorier: 563

Ingredienser:

  • 4 stk tortilla
  • 1 pakke (100g) spinat
  • 100 g halloumi
  • 1 dl revet mozzarella
  • ½ glass salsa
  • 250 g sjampingjong
  • 0,5 ts salt
  • 1 krm svart pepper

Slik gjør du:

  1. Sett ovnen på 200 grader. Tærn opp halloumi og sjampingjong. I en teflonpanne, stek halloumi og sopp så det får litt farge. Tilsett spinat og varm opp. Tilsett halvparten av den revne osten og salsaen og rør sammen. Fordel på tortillaene og rull sammen lefsene. Legg i en ildfastform. Topp med resterende ost og salsa. Sett midt i ovnen i 10 minutter. Ta ut og server!

Per porsjon

Kalorier :
563
Fiber (g) :
5
Proteiner (g) :
28,7
Fett (g) :
25,5
Karbohydrater (g) :
53,1
Sukker (g) :
6,2