protein vegetar oppskrift

Proteinrik vegetar oppskrift på Tofu kjøttboller

Dette er en proteinrik oppskrift  som er helt vegetarisk, og tofubollene er veganske. Oppskriften holder til 2 porsjoner og smaker helt fantastisk! Perfekt til middag, enten du skal ha gjester eller en kosekveld hjemme.

Oppskrift av Evelina Söderholm

Porsjoner: 2
Tilberedelsestid: 00:30:00
Kalorier: 529

Tofuboller:

  • 500 g tofu
  • 2 dl Pofiber
  • 1,5 ss grillkrydder
  • 1 hvitløksfedd
  • 1 ts soyasaus
  • 1 ss rapsolje

Pasta:

  • 3 egg
  • 2,5 ts FiberHusk
  • 125 g naturell kremost 9%
  • 1 ts rapsolje

Pastasaus:

  • 1 boks Pasasaus «hvitløk og urter»

Slik gjør du:

  1. Pasta: sett ovnen på 150 grader. Visp eggene luftige og tilsett fiberhusk og kremost. La deigen hvile 10 minutter så den tykner litt. Smør et bakepapir med olje og spre deigen utover. Sett midt i ovnen i 15 minutter. Den skal ikke få farge. Ta ut pastaen og skjær i strimler med en kniv.
  2. Tofuboller: kjør tofu, soya, hvitløk, grillkrydder og pofiber i en kjøkkenmaskin til du får en deig. Rull boller med en skje eller hendene. Varm en stekepanne med olje på ganske høy varme og stek tofubollene gylne på begge siden.
  3. Pastasaus: varm opp pastasausen. Server!

Per porsjon

Kalorier :
529,3
Fiber (g) :
13,5
Proteiner (g) :
41,9
Fett (g) :
33,9
Karbohydrater (g) :
8,1
Sukker (g) :
2