protein pizza oppskrift

Protein Pizza

Denne oppskriften på protein pizza er både enkel og rask, i tillegg til at den ikke må heve. Pizzaoppskriften er proteinrik og vegetarisk og holder til to porsjoner. perfekt som en rask lunsj og som middag på hverdager og til helgekosen.

Oppskrift av Evelina Söderholm

Porsjoner: 2
Tilberedelsestid: 00:15:00
Kalorier: 548

Ingredienser:

  • 250 g mager kesam 1%
  • 2 dl hvetemel spesial
  • 1,5 dl kikertmel
  • 1,5 ts bakepulver
  • 0,5 ts salt

Topping:

  • 100 g Philadelphia hvitløk og urter light
  • 2-3 stk sjampinjong
  • 1 ts olivenolje
  • 1 neve babyleaf mix
  • 2 krm chiliflakes

Slik gjør du:

  1. Sett ovnen på 200 grader.
  2. Rør sammen mel, bakepulver og salt. Tilsett deretter kesamen og rør om godt til en deig. Del deigen i 2 boller, trykk ut til to runde pizzaer.
  3. Bre ut philadelphia og skiv, samt topp, med sjampinjongene. Dryss over olivenolje. Stek midt i ovnen i 15 minutter til den har fått litt farge. Ta ut og topp med babyleaf mix og chiliflakes.

Per porsjon

Kalorier :
548,5
Fiber (g) :
9,5
Proteiner (g) :
34,3
Fett (g) :
12,3
Karbohydrater (g) :
38,5
Sukker (g) :
10