protein brownie oppskrift

Protein Brownie

Bruk din favorittsjokolade til dette proteinrike oppskriften på brownie – så blir dette fort din favorittkake! Oppskriften holder til 12 porsjoner og smaker himmelsk. Den passer perfekt både til selskap eller som dessert etter en god middag. Nyt!

Oppskrift av Evelina Söderholm

Porsjoner: 12
Tilberedelsestid: 00:25:00
Kalorier: 110

Ingredienser:

  • 0,75 dl havregryn
  • 1,5 dl fettredusert kakao
  • 1,5 dl proteinpulver sjokolade
  • 1,5 dl eplemos (100% eple)
  • 1 egg
  • 1 ss honning
  • 1 ts vanileekstrakt
  • 1,75 dl fettfri melk
  • 2 ss kokosolje
  • 0,75 dl sukkerfri mørk sjokolade
  • 125 g bringebær

Slik gjør du:

  1. Sett ovnen på 175 grader. Smelt ¼ av sjokoladen med kokosoljen.
  2. Kjør havregryn i en kjøkkenmaskin til det blir mel, rør sammen melet med alle øvrige tørre ingredienser.
  3. I en separat bolle, rør sammen eplemos, egg, honning, vaniljeekstrakt og melk. Tilsett deretter alle de tørre ingrediensene og den smeltede sjokoladen. Rør sammen til en deig. Hell i en silikonform eller smurt form. Trykk ned bringebær i deigen og hell over resten av sjokoladen.
  4. Bak midt i ovnen i 20-25 minutter – slik at kaken er gjennomstekt. La hvile før servering.

Per porsjon

Kalorier :
110,2
Fiber (g) :
2,4
Proteiner (g) :
6,4
Fett (g) :
5,7
Karbohydrater (g) :
7,3
Sukker (g) :
3,8