lavkarbo vaniljesaus oppskrift

Lavkarbo vaniljesaus

Dette er en lavkarbo oppskrift på vaniljesaus. Hva er vel ikke bedre enn vaniljesaus til for eksempel eplekake eller sjokoladepudding og gele? Denne varianten holder til 8 porsjoner og kan spises med god samvittighet, spesielt om du går på lavkarbo. Nam!

Oppskrift av Evelina Söderholm

Porsjoner: 8
Tilberedelsestid: 00:10:00
Kalorier: 77

Ingredienser:

  • 4 dl fettfri melk
  • 4 stk egg
  • 1 dl vaniljeproteinpulver

Slik gjør du:

  1. Visp sammen egg og melk i en kasserolle, bruk ikke stavmikser i en aluminiumskjele, da blir sausen grå. Varm opp på medium varme under omrøring. Når det begynner å ryke fra sauasen, ta av kjelen fra platen og la hvile. Når sausen har kjølt seg ned, visp inn proteinpulver. Server!

Per porsjon

Kalorier :
77,6
Fiber (g) :
0
Proteiner (g) :
8,8
Fett (g) :
3,4
Karbohydrater (g) :
2,9
Sukker (g) :
2,9