• Gratis levering over 500 kr
  • Sikker betaling med Klarna
Close
Nettbutikk

PRODUKTKATEGORIER

Produkter For en sunn livsstil
GRATIS FRAKT PÅ ORDRE OVER 500 KR
TRYGG OG ENKEL BETALING MED KLARNA

Nyheter

­ Nyheter

Her på denne siden finner du alle våre produktnyheter samlet på ett og samme sted. Er du på utkikk etter å finne noen nye smaker på dine favoritt-måltidserstatningsbarer, nye produktgrupper som for eksempel havregrøt og pannekakemiks, eller kanskje en ny og fristende kremet smak på supper – da er du på riktig sted. Utforsk nyhetene og klikk hjem det som frister.

Produktene våre innenfor kategorien Smart Meal består av barer og drikker som kan brukes som måltidserstattere gjennom dagen, eller til å bytte ut kveldskosen med et sunnere alternativ. Er du for eksempel mye på farten i ukedagene vil barene være et godt alternativ til en rask og enkel, og ikke minst, smakfull lunsj. De er også perfekte å ha i skapet eller skuffen hjemme og på jobb, slik at du alltid har et tilgjengelig måltid når sulten sniker seg på, eller du bare har lyst på noe godt. I tillegg til Smart Meal har vi også barer i Snack Smart serien som består av mindre måltidserstatterbarer for deg som er bare LITT sulten.
Disse barene er også perfekte som erstatter for en vanlig sjokolade bar. Et sunnere alternativ som ikke gir deg dårlig samvittighet.
Smart Living er en nyere serie og her finner du produkter med naturlige ingredienser. Produkter som pannekakemiks som kan toppen med alt mulig digg tilbehør so bær eller sauser. Kanskje frister en havgregrøt med smak av banan eller bringebær? Vi har også en kjempe god nøttebar med smak av bringebær. Denneproduktserien er perfekt for deg somønsker å bytte ut den kjedelige frokosten med noe sunt og godt!

Sliter du med vekten og ønsker å gå ned i vekt er Get Started serien en match for deg. Den består av VLCD (Very Low Calorie Diet) produkter for deg som ønsker å gå ned i vekt. Kuren består av 5-6 måltider om dagen hvor ett måltid består av en smakfull shake eller en suppe. Tilsammen vil alle disse 5-6 måltidene gi deg alle de vitaminene og mineralene kroppen din trenger i løpet av en dag.

Her på denne siden vil du alltid finne de nyeste produktene våre fra de ulike seriene – så følg med og velg deg ut noen godbiter nå!