app

9 apper for deg som er stressa

Med mobilen i lomma, kan du faktisk stresse ned med meditasjon, yoga og mindfulness. Akkurat når du vil - og hvor du vil!

Lyst på mer ro i hverdagen? Vi har valgt ut appene for deg:

 1. Calm
  Har du aldri har helt fått grepet på meditasjon og mindfulness, kan appen Calm være til hjelp. Appen inneholder flere meditasjoner til all slags bruk, og hvis du bare har fem minutter å avse, så har de fine meditasjoner for det og! Mange beroligende soundtrack har den også. Kanskje noe å teste før du skal sove?
 2. Simple Habit
  Kan fem minutter med meditasjon hjelpe en stressa kropp? I følge appen Simple Habit er svaret ja, og dermed et appen super for deg som har dårlig tid! Å meditere i fem minutter kan visst hjelpe med å redusere stress, holde fokus, sove bedre, slappe av raskere og puste lettere.
 3. Headspace
  Headspace blir av mange omtalt som den ultimate meditasjonsappen. Via appen kan du lære å slappe av gjennom guidede meditasjoner og mindfulness-teknikker. Appen har mange programmer for meditasjon rettet spesielt mot angst, søvn, graviditet, sinne, rastløshet, selvtillit, produktivitet og motivasjon.
 4. Relax Melodies: Sleep Sound, White Noise & Fan
  Får du ikke sove? Da er kanskje denne appen Relax Melodies noe for deg. Gjennom musikk, lyder og øvelser skal denne appen fjerne anspentheten i kroppen, skape ro og lulle deg i søvn.
 5. Yoga Studio
  Yoga får oss til å stresse ned og ta en pustepause i hverdagen. Appen Yoga Studio har mange programmer både for nybegynnere og de mer erfarne. Videoene har høy kvalitet og sesjonene varer fra 10 til 45 minutter.
 6. iMindfulness
  Denne appen er laget i samarbeid med en psykolog, og passer både for nybegynnere som trenger en introduksjon til mindfulness og de mer erfarne som ønsker en hjelp til å holde mindfulness-praksisen vedlike. Med iMindfulness får du en introduksjon til mindfulness og informasjon om hvordan man praktiserer, og appen inneholder også muntlig instruksjon til flere mindfulnessøvelser.
 7. Breathing Zone: Guided Breathing for Mindfulness
  Pust inn. Pust ut. Det er essensielt å få kontroll på pusten når man føler seg stressa. Appen Breathing Zone skal hjelpe deg med å puste dypere og jevnere slik at du kan slappe skikkelig av. Appen har mange fans rundt i verden, som hevder denne hjelper dem til å stresse ned.
 8. Moment
  Lar du deg stresse av mobilen? Du er ikke alene. Telefonen stresser oss med meldinger, kalender og mail, og appen Moment skal hjelpe oss til å legge vekk telefonen og heller konsentrere oss om det som virkelig betyr noe, venner og familie, for eksempel. Moment coacher, gir tips og loser deg trygt underveis, og passer på at du blir mer bevisst og mindre stressa.
 9. Sleep Cycle Alarm Clock
  Er du uthvilt når du våkner? Ikke det? Søvn er alfa og omega for god helse, og appen Sleep Cycle Alarm Clock mener den kan hjelpe deg til å våkne med energi! Den tracker og analyserer søvnen din slik at du kan se søvnmønsteret ditt – noe som skal stimulere din naturlige søvnsyklus. Gjennom disse dataene kan appen vekke deg på en behagelig måte – på et tidspunkt der du sover lett og det er naturlig å våkne.

Bestselgere